reklama
Jaki piękny@_agnieszka_ w takim razie podziwiam. Ja nie mam ręki do takich rzeczy. Firanki ładnie upiąć to dla mnie wyższa szkoła dizajnu
Mama coś mi tam szyje, firanki i te sprawy. No i maż... spodnie skróci, zamek wszyje
Znalazłam na allegro taki śpiworek, zakochałam się <3
Zobacz załącznik 837083
G
gosc12
Gość
Zazdroszcze... ja to chyba nie mialam jeszcze ani jedno dnia zebym sie zajebiscie czula:/ w ogole to od wymiotow mnie zebra bola niby teraz mniej wymiotuje albo wcale a zebra jak bolaly tak bola do tego glowa teraz plecy nie chce myslrc co bedzie potem jak.dziecko bedzie uciskac...i zapomnialam.dodac ze wiecznie mi nie dobrze:/
Objawow nie ma zle, sa to tez nie dobrze czekamy na ruchy a potem bedziemy plakac po kopniakach.
G
gosc12
Gość
Dobrze ze jest z kim pogadać... moj za granica siedzi wraca późno z pracy dodatkowo jak u nas 18 to u niego 20 juz chwile ppgadamy na skype on idzie jesc myc sie i spac i tak codziennie... w sumie dobrze zze jeszcze chodze do pracy to mi leci... potem sie zajme czytaniem ksiazek, przebieraniem ciuszkow wybieraniem mebli do domu i mi tez zleci a nawet pewnie czasu braknie wirc tyle dobrze
Co ile zjezdza ? a jak urodzisz to dopiero bedzie lecialo
Margana
Fanka BB :)
To ja tak mialam[emoji6] Bardzo ciezko mi bylo sie zdecydowac znowu na ciaze. Bardzo sie boje i licze na to, ze ta bedzie dla mnie laskawsza.Cóż, ale tak serio na pocieszenie Ci powiem że nie potrafię nic a nic się z tego cieszyć że taki luzik mam. Martwi mnie to. Pewnie jak urodzę szczęśliwie, i będę wspominać okres ciąży to dopiero to docenię.
I mam też kilka koleżanek które mają dzieci i tak im ciąża w tyłek dała i poród, że zarzekają się że nigdy więcej. Więc widocznie potrafi być grząsko w tym temacie.
Aniołek[*]8.08.2017
Moj mąż każe mi się teraz duo wcześniej spakować w pierwszej ciąży nic nie miałam spakowane nawet ciuszków mało i on wszystko ogarniał z moją siostrą o jak mi przywiózł torby do szpitala to w tym moim płaczu śmiała się na głos, ciuszki na 74 wszystko za krajem co było w półkach, teraz już się spakuje
No wlansie, dobry przykład żeby nie odkładać na ostatnia chwile może 4 mce przed porodem to jednak wcześniej, ale 2 mce wcześniej na pewno już coś przygotuje, różnie to bywa... a taka torba może sobie jeździć w aucie i samo spakowanie to godz roboty Max
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Fanka BB :)
Ja licze na to, ze nie bedzie potrzeby, jak poprzednio[emoji6]Mojego męża muszę w coś takiego wyposażyć a najlepiej całą rodzinę
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
G
gosc12
Gość
No wlansie, dobry przykład żeby nie odkładać na ostatnia chwile może 4 mce przed porodem to jednak wcześniej, ale 2 mce wcześniej na pewno już coś przygotuje, różnie to bywa... a taka torba może sobie jeździć w aucie i samo spakowanie to godz roboty Max
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do maja zamierzam kupic prawie wszystko i w maju sie spakowac. Bo termin chyba mam najpozniej z Was wiec 2 miesiace wczesniej torba juz bedzie w szafie
Podziel się: