reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Zjadłam poźny obiad właśnie jakies 15 min temu i teraz dziecko mi śmiga w brzuchu jak szalone
Czyli dzidzi smakowało
Btw, patrzcie, co znalazłam na Pintereście
Nie wiem, czy u nas do kupienia, ale może na Ali będzie, poza tym ja planuję uszyć, zwłaszcza na jesień
Nie wiem, czy u nas do kupienia, ale może na Ali będzie, poza tym ja planuję uszyć, zwłaszcza na jesień
Onaszczesliwa2018
Btw, patrzcie, co znalazłam na Pintereście
O jejku ale piękne
Jola92
Jakby mu nie smakowała pizza to bym się zaczęla zastanawiać czy to na pewno moje dzieckoCzyli dzidzi smakowało
G
gosc12
Gość
Wiesz co sobie zrob super sie teraz czuje tyljo obawiam się ze to tylko chwilowe ,wez sluchawke z prysznica ustaw sobie na taki mocny strumien i polewaj same barki kobieto rewelacja jak reka odjal dobre i na chwile zobacze co pozniej
Sprobuje pozniej ciesze sie, ze Ci przechodzi
G
gosc12
Gość
Zjadłam poźny obiad właśnie jakies 15 min temu i teraz dziecko mi śmiga w brzuchu jak szalone
❤❤super !!
Ciekawe kiedy ja zaznam tego uczucia
Margana
Ja lezac na patologii malowalam sie. Po porodzie nie mialam sil[emoji6], ale na wyjscie sie umalowalam[emoji5]Dzięki To super opcja, że włąsnie nie trzeba całego szmponu itp brać. Tylko własnie takie mini Ja do makijażu rzeczy nie będę pakowac bo wątpie że będe miała siłę siedziec z lusterkiem i się malować z resztą jak już urodzę to będe tak zapatrzona w synka, ze całe dnie i noce będę na niego patrzeć, nie będe miała kiedy się umalować
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Jola92
Na wyjście też sie umaluje bo pewnie będe wyglądala jak nieszczęścieJa lezac na patologii malowalam sie. Po porodzie nie mialam sil[emoji6], ale na wyjscie sie umalowalam[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: