reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jebalam na umowie zlecenie rok czasu dostalam umowe teraz i glupio sie czulam ze tak akurat wyszlo ze w ciazy jestem. Oczywiscie mam takie kolezanki kochane w pracy ze mowily zebym sie nie przejmowala bo na kazde zawolanie nas mieli i czlowiek zasuwal przez rok i zebym sie cieszyla ze akurat umowe dostalam bo bez niczego byn zostala a ja głupia mysle ze glupio wyszlo i sie przejmuje...

Nie masz sie co martwic. Sa dziewczyny ktore na szybko zalapuja sie do pracy a po 3 miesiacu ciazy gdzie jeszcze nic nie widac ida na chorobowe a potem macierzynskie :) sama taka chcialam zrobic zeby dostac jakies pieniadze i ubezpieczenie, ale wybralam zdrowie bo strasznie zle sie czulam i slablam po dluzszych spacerach a gdzie 8-12 godzin na nogach. Podarowalam sobie.

reklama
Hej Kochane mamusie, muszę się pochwalić, że wczoraj miałam pierwsze usg połówkowe, mówię pierwsze bo to miałam w lux medzie a kolejne mam gdzie indziej na początku lutego i prawdopodobnie będziemy mieli drugą córeczkę :-) lekarz był praktycznie pewny, że widzi dziewczynkę :-)
Gratuluję córeczki

Hej Kochane mamusie, muszę się pochwalić, że wczoraj miałam pierwsze usg połówkowe, mówię pierwsze bo to miałam w lux medzie a kolejne mam gdzie indziej na początku lutego i prawdopodobnie będziemy mieli drugą córeczkę :-) lekarz był praktycznie pewny, że widzi dziewczynkę :-)
Super gratuluje córeczki :*

I masz racje. Jesli jest tylko mozliwosc a jest to l4 i odpoxzywaj do gory brzuszkiem :) nie oni sie martwia, ty swoje juz przerobilas :)
Mi przeszlo na druga reke i znowu wrocilo, nie wiem od czego tak. Ale okropnie ciagnie. Przeszlo Ci po amolu ?
Na chwile mi przeszla położyłam sie i spowrotem mnie boli;/ ide chyba polezec w wannie

reklama
Do góry