Margana
Fanka BB :)
Super! Zazdroszcze Wam tych zakupow[emoji5]Dobra, wrzucam sale w H&M i Zarze:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Zazdroszcze Wam tych zakupow[emoji5]Dobra, wrzucam sale w H&M i Zarze:
Ja uzywalam nawilzacza jak z rodzicami mieszkalismy i wszystkie meble byly oszronione[emoji53] Boje sie go uzyc w naszym mieszkaniu.
Aniołek[*]8.08.2017
Ostoją się i najmłodszy będzie ich oczkiem w głowie. Trochę zazdroszczę Ci tej czelotki wesoło macieDziewczyny nie nadrobie was robicie taka produkcje ze szok. My aktywnie spedzamy czas dzis u mojej mamy z zyczeniami. Wczoraj caly dzien z dzieciakami na wydmach wyszaleli sie na sankach.
Dzis powiedzialam chlopakom o ciazy...Bartek nie chce uwierzyc-pokazalam mu usg i ze mam karte ciazy,filmiki jak wyglada dziecko w brzuchu. A na koniec wytlumaczylam ze vedzie musial pomagac bo bede miec cc i blizna musi sie zagoic. Biedny poplakal sie ze bedzie mnie bolalo. Natomiast Mati pobeczal sie i zostal dzis u mamy na noc,gdzie nigdy nie chcial nocowac. Ale dzwonil juz do mnie ,mysle ze musi sie oswoic z tym ze nie bedzie juz najmlodszy.Starszaki teraz sie negocjuja co bedzie i doczekac sie nie moga 1 lutego,wtedy mam usg i moze bedzie widac. A jutro z rana lece badania zrobic....o losie jak ja sie zbiore tak rano.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tzn. takie jakby wilgotne. Nawet roleta w oknie przykleila sie do szyby.O rety naprawdę??? Ale jak to oszronione? Ze zimno było? Może u mnie jest jakoś wybitnie sucho i się absorbuje? [emoji848] No ale wcześniej w innym mieszkaniu używałam w pokoju młodego, który nie był jakiś super duży i tez nic się nie działo....
Może za mocno nawilzal. W pomieszczeniu mieszkalnym nam być ok 60% wilgotnościTzn. takie jakby wilgotne. Nawet roleta w oknie przykleila sie do szyby.
Aniołek[*]8.08.2017
I tak bylo nastawione na 60%. Nie wiem czemu tak bylo[emoji53] Ale teraz sie boje.Może za mocno nawilzal. W pomieszczeniu mieszkalnym nam być ok 60% wilgotności
Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
@JustMe55 ale piekne ubranka zazdraszczam. A no zrobilam...Bartek teraz siedzi i ciagle gada jak bedzie dziecko.......! Az uszy bola hahahahaha.
@atomek nie maja wyjscia ,jedynie Oliwia wie od poczatku. Mati przespi sie i bedzie ok. Wesolo to bedzie jak sie dzidzia urodzi,juz sa negocjacje kto 1 pojdzie na spacer itd. Starszaki sie ciesza sa duze juz.
A i dzis zaczynam 18 tydzien.... Kurcze leci to a ja w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja miałam taki nawilżacz, że rano jak się budziłam to miałam dosłownie mgłę w sypialni [emoji23]I tak bylo nastawione na 60%. Nie wiem czemu tak bylo[emoji53] Ale teraz sie boje.
Aniołek[*]8.08.2017