reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Przepraszam ale chciałabym sie o coś zapytać. Masz męża i z tego co pamietam 20 lat? Ile lat miałaś jak wychodziłaś za mąż? Pytam z czystej ciekawości i mam nadzieje ze to pytanie Cię nie uraziło :)

Narzeczony, pisze mąż bo krócej hehehe :p a tak wczesnie gdybym juz byla mezatką to dziwne ? :D moglam sie pobrac miesiac temu :->

reklama
Dziewczyny, mam 3 spody do tortów, chcę je zużyć do jakiegoś fajnego ciacha/tortu z owocami i fajnym kremem. Macie moze jakieś dobre przepisy?
Mój ulubiony krem kokosowy, ale potrzeba do niego puszkę /dwie porządnego mleka kokosowego schłodzonego minimum 24h...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Właśnie ja się jeszcze zastanawiam czy Melania czy Lena a jak wyjdzie chłopiec czy Marcel czy Nikolas mąż mówi żebym ja wybrała ale jeszce go podpytam :) ja jestem Magdalena dlatego ta Lena siedzi mi w głowie fajnie byśmy do siecie pasowały <3

Mniam mniam jedzonka. :rolleyes:
Jak ja bym chciała coś w końcu zjeść i żeby to zostało. Na tyle rzeczy mam ochotę ale te wizyty w toalecie mnie zniechęcają. A teraz to jadę do dentysty. Już 2 wizyty w ciąży mnie ominęły teraz muszę dotrwać i nie uciec :D

Uciekałas ? Heheheh :D ja tez bym sie zapisala, ale z tym moim wiecznir zatkanym nosem boje sie, ze jak by mi nawkladala wacikow, rurke i jeszcze wiercila w zebie to bym sie udusila .. :(

reklama
Tego właśnie nie chcę, bo ja byłam dziewczynką trzymaną trochę pod kloszem i przez to bardzo nieśmiałą. Może dlatego to mnie spotkało, takie dzieci jest łatwiej zastraszyć. Chciałabym żeby moja córka była tak pewna siebie, że w razie czego zacznie tak wrzeszczeć, że wszystkich wystraszy. Z drugiej strony boje się, że każde jej wyjście będę spędzać przy oknie, aż do powrotu.
Każde wyjście córki będziesz spędzać przy oknie, z telefonem przy uchu. Ale to nawet bez takich przeżyć jakie miały miejsce u Ciebie. A twój mąż, a ojciec dziecka to będzie jeszcze bardziej chciał jej pilnować. Tak to jest z dziewczynkami. Uczyć, trzeba dziewczynki już od najmłodszych lat pewności siebie. (A czy będzie dziewczynka to jeszcze nie mamy pewności :D ). Obecnie nie ma co się tymi sprawami stresować w czasie ciąży. Bo do rozwiązania jeszcze parę miesięcy.

Do góry