reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kiedyś myślałam o takim pierwszym, ale rodzina raczej nie zareaguje pozytywnie po za tym bałabym się, że to imię przyniesie pecha.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nie wierz w zabobony, jesli to imie sprawilo by Ci radosc to powinnas je nadac swojej corce. Chyba ze za kazdym razem gdybys wolala małą, przypominalaa by Ci sie przykra przeszlosc .

reklama
Uciekałas ? Heheheh :D ja tez bym sie zapisala, ale z tym moim wiecznir zatkanym nosem boje sie, ze jak by mi nawkladala wacikow, rurke i jeszcze wiercila w zebie to bym sie udusila .. :(
Może nie uciekałam. Co raczej nie docierałam na wizytę. My tak rodzinnie chodzimy z mężem i synem. Mniej więcej co miesiąc terminy dostajemy. Oni docierają, a ja nie koniecznie. :D

Narzeczony, pisze mąż bo krócej hehehe :p a tak wczesnie gdybym juz byla mezatką to dziwne ? :D moglam sie pobrac miesiac temu :->
Nie, pytalam z ciekawości :) Ja wychodziłam za mąż jak miałam 23 lata i wszyscy Nas posądzali o ciąże bo nie możliwe brać ślub z miłości w tak młodym wieku. Oczywiście sie z tym nie zgadzam :)

Właśnie ja się jeszcze zastanawiam czy Melania czy Lena a jak wyjdzie chłopiec czy Marcel czy Nikolas mąż mówi żebym ja wybrała ale jeszce go podpytam :) ja jestem Magdalena dlatego ta Lena siedzi mi w głowie fajnie byśmy do siecie pasowały <3
Moja chrzesnica ma na imie Lena, bardzo ladne i lekkie imie :)

Nie, pytalam z ciekawości :) Ja wychodziłam za mąż jak miałam 23 lata i wszyscy Nas posądzali o ciąże bo nie możliwe brać ślub z miłości w tak młodym wieku. Oczywiście sie z tym nie zgadzam :)
Ja też się z tym nie zgadzam w październiku brałam ślub czyli w wieku 23 lat a z mężem byliśmy już ponad 4 lata razem :)

My dla dziewczynki chcemy Sophie, tu juz raczej sie nic nie zmieni, a chłopiec
Alex albo Lucas, ale co do chłopca jeszcze nie postanowione.

reklama

My planowalismy slub jeszcze nie myslac o dziecku, ale tak zazwyczaj ludzie gadaja i tego sie nie przeskoczy :) a teraz zastanawiamy sie czy wogole bedziemy sie pobierac. Moze kiedys, w przyszlosci cywilny i male przyjecir na powietrzu :)

Do góry