reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale bym cos zjadla, chyba juz zaczynam jesc normalnie. Bo przez ostatnir tygodnie tylko chudlam.. :( Co dobrego szykujecie na kolacje ?:)

reklama
Ja nam sałatkę cezar :)
Ale nie ukrywam że zjadła bym kebaba a nie pamiętam kiedy jadłam może że 4 lata albo wiecej
Ja mialam ostatnio starszną ochotę na kebaba. Pojechaliśmy do centrum w miejsce gdzie są najlepsze w Warszawie. Jak zamawiałam to aż mi slinka ciekła. Dostałam zjadłam 2 kęsy i zostawiłam, bo jak się okazuje odrzuciło mnie od mięsa konkretnie. Nie ważne czy w kebabie czy jak

Do dziewczynki mam narazie 3 Paulina, Agata, Wiktoria. Do chłopca Adam albo Kuba
U nas chyba będzie Paulina :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Kuba ladnie, ale moj brat juz tak ma heh. Z drugiej strony moj maz powiedzial, ze najwyzej nazwiemy syna jego imieniem haha :D moj tesc i jego ojciec maja wspolne imie, ale jak dla mnie to troche dziwnie :p
Przepraszam ale chciałabym sie o coś zapytać. Masz męża i z tego co pamietam 20 lat? Ile lat miałaś jak wychodziłaś za mąż? Pytam z czystej ciekawości i mam nadzieje ze to pytanie Cię nie uraziło :)

Ja mialam ostatnio starszną ochotę na kebaba. Pojechaliśmy do centrum w miejsce gdzie są najlepsze w Warszawie. Jak zamawiałam to aż mi slinka ciekła. Dostałam zjadłam 2 kęsy i zostawiłam, bo jak się okazuje odrzuciło mnie od mięsa konkretnie. Nie ważne czy w kebabie czy jak
Pewnie miałabym tak samo ale w ciąży jeszcze muszę zjeść :) może jeszcze parę tyg się wstrzymam wtedy będzie mi lepiej smakował :)

reklama
Do góry