reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mniam mniam jedzonka. :rolleyes:
Jak ja bym chciała coś w końcu zjeść i żeby to zostało. Na tyle rzeczy mam ochotę ale te wizyty w toalecie mnie zniechęcają. A teraz to jadę do dentysty. Już 2 wizyty w ciąży mnie ominęły teraz muszę dotrwać i nie uciec :D

reklama
Wiem, co innego jest być w tak młodym wieku, a inaczej już osobą dorosłą. Dorosły nie rozumie dlaczego on/ona , a co dopiero takie małe dziecko ma zrozumieć co się dzieje i dlaczego. A znowu pod kloszem (w domu) dziecka trzymać zamkniętego nie możesz. Normalnie nie spodziewasz się na swojej drodze takich przeszkód.
Tego właśnie nie chcę, bo ja byłam dziewczynką trzymaną trochę pod kloszem i przez to bardzo nieśmiałą. Może dlatego to mnie spotkało, takie dzieci jest łatwiej zastraszyć. Chciałabym żeby moja córka była tak pewna siebie, że w razie czego zacznie tak wrzeszczeć, że wszystkich wystraszy. Z drugiej strony boje się, że każde jej wyjście będę spędzać przy oknie, aż do powrotu.

Ja mialam ostatnio starszną ochotę na kebaba. Pojechaliśmy do centrum w miejsce gdzie są najlepsze w Warszawie. Jak zamawiałam to aż mi slinka ciekła. Dostałam zjadłam 2 kęsy i zostawiłam, bo jak się okazuje odrzuciło mnie od mięsa konkretnie. Nie ważne czy w kebabie czy jak

To sie małe rozmyśliło hehe :p

U nas chyba będzie Paulina :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ładnie, u nas dla dziewczynki na 100% Alicja, dla chłopca .. Cos sie wymysli przez pol roku :D

Ja mialam ostatnio starszną ochotę na kebaba. Pojechaliśmy do centrum w miejsce gdzie są najlepsze w Warszawie. Jak zamawiałam to aż mi slinka ciekła. Dostałam zjadłam 2 kęsy i zostawiłam, bo jak się okazuje odrzuciło mnie od mięsa konkretnie. Nie ważne czy w kebabie czy jak
Właśnie mnie też jakoś odrzuciło od kebaba a kiedyś uwielbiałam :D

reklama
Do góry