reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jesli do czasu porodu nie dogadam sie z mezem, to znaczy jesli do tej pory sie nie zmieni to chyba chcialabym mame obok..
Bardzo współczuję sytuacji z mężem. Mój w pierwszej ciąży też zachowywał się jak gówniarz... Przez 7 lat zmienił się bardzo, a poza córką świata nie widzi. Twój też się jeszcze może obudzi. Czego z całego serca Ci życzę.

reklama
Dam znać napewno bo mnie to forum już w krew weszło a pierwszy raz udzielam się wogole na czymś :)
To szybko uzaleznia[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Bardzo współczuję sytuacji z mężem. Mój w pierwszej ciąży też zachowywał się jak gówniarz... Przez 7 lat zmienił się bardzo, a poza córką świata nie widzi. Twój też się jeszcze może obudzi. Czego z całego serca Ci życzę.

Dziekuje :* a bylas z nim przez ten czas ? 7 lat to duzo, ale widocznie facet potrzebuje wiecej czasu... Eh

Ja kupuje u siebie w aptece, farmaceutka zamawia. Ale mozna tez zamowic w aptekach internetowych. U nas powazniej bo lokcie i zgiecia,kolana i za kolanami ,pachy,uszy i okolice oczu. Dodatkowo duzo luszczacego naskorka na glowie. Dobre tez sa kosmetyki zajii z tej serii med. Fajny maja szczegolnie olejek do kapieli. Ale jak dla mnie atoperal to nr.1

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja wlasnie dostalam pod choinke olejek do mycia z ziaji med i jest suuuper[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Przepraszam, ze spytam jesli to dla Ciebie za bolesne to po prostu nie odpowiadaj, nie chce Cie urazic w zaden sposob. Po prostu za trzy dni rowniez mam badanie pren. I tez strasznie sie boje. 1. Roniłaś w domu ? Czy widzialaś dziecko juz po ? :( nie balas sie krwotoku, braku lekarza obok ? 2. Czulas ze serduszko przestalo bic ? Ja dalej mam uwypuklony brzuch, mdlosci, piersi bola, zmeczenie. Ale wiem, ze objawy utrzymuja sie jeszcze do kilku tygodni.
Nie masz za co przepraszać, to było w maju więc żałobę mam już za sobą :) Tak roniłam w domu, dziecka nie widziałam (płód już był w takim stanie tj "rokładu" że nie przypominał nawet embrionu), ale serce przestało bić już w 10 tygodniu, przez 2 tygodnie nosiłam w sobie martwy zarodek, jedynym tego objawem były brązowe plamienia a pod koniec pojawiło się trochę krwi, po prostu organizm zaczął się już sam oczyszczać. Trochę się bałam bez lekarza obok ale ufam mojemu ginekologowi na tyle że wiedziałam że będzie dobrze, jakby coś się działo to miałam go cały czas pod telefonem i o każdej porze otworzył by gabinet i mnie zbadał, na drugi dzień rano mnie przyjął i się okazało że wszystko samo się oczyściło i nie trzeba będzie łyżeczkować. Ja byłam mu super wdzięczna że dał mi taką możliwość, myślę że w szpitalu przeszłabym to 100 razy gorzej. Teraz prowadzi moją drugą ciążę, jest świetnym specjalistą i ufam mu jak żadnemu innemu lekarzowi :)

Nie masz za co przepraszać, to było w maju więc żałobę mam już za sobą :) Tak roniłam w domu, dziecka nie widziałam (płód już był w takim stanie tj "rokładu" że nie przypominał nawet embrionu), ale serce przestało bić już w 10 tygodniu, przez 2 tygodnie nosiłam w sobie martwy zarodek, jedynym tego objawem były brązowe plamienia a pod koniec pojawiło się trochę krwi, po prostu organizm zaczął się już sam oczyszczać. Trochę się bałam bez lekarza obok ale ufam mojemu ginekologowi na tyle że wiedziałam że będzie dobrze, jakby coś się działo to miałam go cały czas pod telefonem i o każdej porze otworzył by gabinet i mnie zbadał, na drugi dzień rano mnie przyjął i się okazało że wszystko samo się oczyściło i nie trzeba będzie łyżeczkować. Ja byłam mu super wdzięczna że dał mi taką możliwość, myślę że w szpitalu przeszłabym to 100 razy gorzej. Teraz prowadzi moją drugą ciążę, jest świetnym specjalistą i ufam mu jak żadnemu innemu lekarzowi :)

Straszny ból psychiczny, przykro mi. Dziekuje za odpowiedz ;* a teraz w ktorym tygodniu jestes ?

reklama
Do góry