reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiedzcie mi mozna w ciazy uzywac amolu do smarowania ? bo mam tak nos zatkany ze masakra a on mi zawsze pomagal ...
Ja sie w sumie nie zastanawialam, czy mozna czy nie. Jak bylam chora przed swietami, to sie nim normalnie smarowalam. Ale z tego co wiem, to sa w aptekach specjalne spreje dla kobiet w ciazy na katar.

xrotgov3q3o4y33i.png

Dla wielu z Was lekarz to Bog,a jego slowa i opinia w danym temacie jest najwazniejsza.
Wydaje mi sie,ze Polacy sami wykreowali LEKARZA na nie wiadomo kogo to wiec zachowuja sie oni jakby pozjadali wszystkie zmysly co i tak uwazam ,ze nie powinno sie byc az tak 'wyczulonym' i obrazac sie,bo lekarz nie byl mily czy ubogi w slowach.
Ja zawsze zaczynam od siebie.
Tutaj widze zachowania typu :' nalezy mi sie', 'nie obchodzi mnie co pracodawca zrobi,licze sie ja'.
Polacy o wszystko walcza,wszystko im sie nalezy. Nic mnie nie interesuje...
A nie tedy droga. Przestan wytykac komus bledy i swiec przykladem.
Ktos byl chamem?nie odpowiadaj chamstwem,a badz wyrozumialy lub olej sprawe.
Nawet nie zdajecie sobie sprawy z iloma 'uprzejmymi' pacjentami mialam do czynienia,a doswiadczenia nie naleza do przyjemnych,a jednak zawsze staram sie byc uprzejma i spokojna. Postaw sie w czyjes sytuacji,a nie , bo mi sie nalezy.
Dobro wraca...
Dlatego wlasnie napisalam, ze sami wykreowalismy takie myslenie o lekarzach. Na szczescie coraz wiecej osob juz tak nie mysli.
Ja wlasnie wypowiadajac sie zaczetal od oceny swojego postepowania w pracy. Ja jestwm zawsze mila i wykonuje swoja prace najlepiej jak potrafie, chocbym o 16.00 dopiero jadla pietwszy posilek i juz padala z nog. Taka prace wybralam i chce ja wykonywac najlepiej jak potrafie. Dlatego tez wymagam tego samego od innych, czy to lekarz czy inny zawod. W pracy nie ma miejsca na humorki, zwlaszcza jeslu chodzi o zdrowie i zycie ludzkie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczynki, ja ostatnio jakoś bardziej zmęczona spać mi się chce, pewnie przez to że moje przerwy w nocnym spania nie minęły i nadal budzę się na 2-3 godzinki po czym zasypiam nad ranem a już przed 8 pobudka bo synek się budzi
Witam nowe mamusie :)
Gratuluję wizyt :)
No i piękne rzeczy szyjecie:)

W tym wieku to już nie jest wykluczone ;)
Ale serio, to mam nadzieję, że jednak ma tyle rozsądku, żebyś nie została babcią w najbliższym czasie ;)

@Jola - Właśnie miałam pytać, co to za szpital, żeby omijać szerokim łukiem... Z takim chamstwem (na szczęście) się jeszcze nie spotkałam..
Ważne, że Maleństwu nic nie jest, trzymam kciuki za wizytę...

A co do pieluszek bambusowych - ceny kosmiczne, zwłaszcza, że to po prostu obszyta tkanina, która kosztuje dużo taniej...
Chyba coraz bardziej doceniam posiadanie maszyny do szycia...

0d1yrjjgtd95fou3.png
On raczej teraz stawia na nauke i mam nadzieje ze tak mu narazie zostanie

reklama
Do góry