reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jestescie niemozliwe! Ja sie nie moge przy Was z niczym ogarnac! [emoji3]
Dzisiaj jak zaglądałam rano to chyba z 40 stron miałam do przeczytania, a i tak wszystkim, którym chciałam odpisać nie dałam rady odpisać. Przy połowie część mi z głowy wypadła. W połowie ciąży będziemy miały chyba taki stan jak Mamy z grudnia 2017. :D

reklama
@_agnieszka_, @olaaa7 , super rzeczy, Aga- kosmetyczka wymiata, Ola- ciuszki mega! Ja jestem totalnym beztalenciem, na widok igły dostaję drgawek, serio. Mogę robić wszystko inne, ale jak trzeba przyszyć guzik to chce mi się płakać. Nie mam pojęcia czemu :D Ale widocznie w kolejce po ten talent stałam daleko za dziewczynami i jestem skazana na kupowanie ;) Miałam jakiś czas temu swoją firmę, szyjącą piżamki dla dzieci- i organizacyjnie, jeśli chodzi o wzory, pomysły czy rozpoznawanie lepszej bawełny od gorszej- wyszkoliłam się bardzo. Resztę załatwiała szwalnia :D

Na Wilanowie :) W pierwszej ciąży mieszkałam na mokotowie, na początku nie miałam pomysłu gdzie rodzić ani do jakiego położnika się zapisać i jego poleciła mi przyjaciółka. Przyjmuje na Saskiej Kępie,więc trochę jeździłam, ale czułam się bardzo zaopiekowana :tak: No i finalnie z nim też skończyłam ;)

Super pomysł! Będe pamiętać :tak:

Byłam rano na Panoramie, nie mogę się już doczekać wyników...

Dziewczyny, nie ogarnęłam zupełnie, że PAPPA trzeba robić max 2 dni po USG... Co prawda jutro mam wizytę u gin, ale powiedzcie mi, czy jak robiłam tą PAnoramę, to jest sens robić PAPPA w ogóle? Genetyczne mam 19 stycznia...
i do Wołomina jechalas ? Ja bym brała madalińskiego mieszkalam tez na mokotowie na Rzymowskiego .ale ten czas zlecial jak za mgla

@Danutka1234 czytając wszystko, gdybym nie zaznaczała sobie cytatów NIC bym nie pamiętała, co kto napisał :)

"Przez Was" od 40 minut oglądam wózki :D
[emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry