reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki. Vica też mam, więc będziemy wieczorem działac, bo Mały ma w sobotę urodziny, a zaczyna kaszlec :/
To tym bardziej. Inhalacje, smarowanko i woda morska do nosa. A jesli to nie wystarcza a katar gesty zatykajacy to polecam Pneumolan( chyba, ze to male dziecko).

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dlatego wlasnie napisalam, ze sami wykreowalismy takie myslenie o lekarzach. Na szczescie coraz wiecej osob juz tak nie mysli.
Ja wlasnie wypowiadajac sie zaczetal od oceny swojego postepowania w pracy. Ja jestwm zawsze mila i wykonuje swoja prace najlepiej jak potrafie, chocbym o 16.00 dopiero jadla pietwszy posilek i juz padala z nog. Taka prace wybralam i chce ja wykonywac najlepiej jak potrafie. Dlatego tez wymagam tego samego od innych, czy to lekarz czy inny zawod. W pracy nie ma miejsca na humorki, zwlaszcza jeslu chodzi o zdrowie i zycie ludzkie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dokładnie ..a w sumie to każdy sam wybiera sobie pracę czy jest to sprzątaczka produkcja pielęgniarka księgowa czy lekarz ..nikogo na siłę tam nie ciągną a już na pewno nie lekarzy którzy pracują po 24/7 i śpią na dyżurach za pieniądze ludzi odprowadzających składki a pozniej ksiaze albo księżniczka musi wstać i robi się problem i wyzywanie na pacjentce ale jakby do koperty 500 dala to i uprzejmość by się znalazła.. mój dziadek po wylewie parę lat temu był jako jedyny na sali zawsze umyty, ogolony i "zadbany " bo mój tata się postarał... A całej reszty niechcialybyscie widzieć serce pekalo jak tam siedziałam całymi dniami i ludzie byli przywiazywani pasami , z pełnymi pampersami po całych dniach itd.. po za tym ja już nie , ale kupę lat zanim wyjechałam to odprowadzalam składki i to nie małe na ubezpieczenie i co ? Jak przyszło co do czego to i tak trzeba było prywatnie iść.. Także smutne te polskie realia.. A myślę , że odpowiedzialność jaką ponoszą lekarze za życie drugiej osoby to nie ma nikt bardziej odpowiedzialnej pracy bo jak dla mnie nie ma nic cenniejszego jak zycie.. I tam nie ma czasu na humorki czy prywatne frustracje...

Eidze wozki na tapecie. Ja po moich doswiadczeniach z wozkami chyba postawie na wozek na klasycznym stelazu bez skretnych kol..po 2 dzieci wiem juz jakie funkcje w wozku sa mi potrzebne a jakie zupelnie nie maja znaczenia;)

7u22gzu3fqrpf7u3.png

No właśnie a jak nie będzie się sprawdzał to zawsze mogę dalej szukać tego "mojego ":D któras z dziewczyn miała 7 wózków i testowala jak nie pasował to sprzedawała najwyżej będę druga co tak będzie robić tylko nie wiem co mój R na to ha ha :D

reklama
Do góry