reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiedzcie mi mozna w ciazy uzywac amolu do smarowania ? bo mam tak nos zatkany ze masakra a on mi zawsze pomagal ...
Ja sie w sumie nie zastanawialam, czy mozna czy nie. Jak bylam chora przed swietami, to sie nim normalnie smarowalam. Ale z tego co wiem, to sa w aptekach specjalne spreje dla kobiet w ciazy na katar.

xrotgov3q3o4y33i.png

Dla wielu z Was lekarz to Bog,a jego slowa i opinia w danym temacie jest najwazniejsza.
Wydaje mi sie,ze Polacy sami wykreowali LEKARZA na nie wiadomo kogo to wiec zachowuja sie oni jakby pozjadali wszystkie zmysly co i tak uwazam ,ze nie powinno sie byc az tak 'wyczulonym' i obrazac sie,bo lekarz nie byl mily czy ubogi w slowach.
Ja zawsze zaczynam od siebie.
Tutaj widze zachowania typu :' nalezy mi sie', 'nie obchodzi mnie co pracodawca zrobi,licze sie ja'.
Polacy o wszystko walcza,wszystko im sie nalezy. Nic mnie nie interesuje...
A nie tedy droga. Przestan wytykac komus bledy i swiec przykladem.
Ktos byl chamem?nie odpowiadaj chamstwem,a badz wyrozumialy lub olej sprawe.
Nawet nie zdajecie sobie sprawy z iloma 'uprzejmymi' pacjentami mialam do czynienia,a doswiadczenia nie naleza do przyjemnych,a jednak zawsze staram sie byc uprzejma i spokojna. Postaw sie w czyjes sytuacji,a nie , bo mi sie nalezy.
Dobro wraca...
Dlatego wlasnie napisalam, ze sami wykreowalismy takie myslenie o lekarzach. Na szczescie coraz wiecej osob juz tak nie mysli.
Ja wlasnie wypowiadajac sie zaczetal od oceny swojego postepowania w pracy. Ja jestwm zawsze mila i wykonuje swoja prace najlepiej jak potrafie, chocbym o 16.00 dopiero jadla pietwszy posilek i juz padala z nog. Taka prace wybralam i chce ja wykonywac najlepiej jak potrafie. Dlatego tez wymagam tego samego od innych, czy to lekarz czy inny zawod. W pracy nie ma miejsca na humorki, zwlaszcza jeslu chodzi o zdrowie i zycie ludzkie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczynki, ja ostatnio jakoś bardziej zmęczona spać mi się chce, pewnie przez to że moje przerwy w nocnym spania nie minęły i nadal budzę się na 2-3 godzinki po czym zasypiam nad ranem a już przed 8 pobudka bo synek się budzi
Witam nowe mamusie :)
Gratuluję wizyt :)
No i piękne rzeczy szyjecie:)

W tym wieku to już nie jest wykluczone ;)
Ale serio, to mam nadzieję, że jednak ma tyle rozsądku, żebyś nie została babcią w najbliższym czasie ;)

@Jola - Właśnie miałam pytać, co to za szpital, żeby omijać szerokim łukiem... Z takim chamstwem (na szczęście) się jeszcze nie spotkałam..
Ważne, że Maleństwu nic nie jest, trzymam kciuki za wizytę...

A co do pieluszek bambusowych - ceny kosmiczne, zwłaszcza, że to po prostu obszyta tkanina, która kosztuje dużo taniej...
Chyba coraz bardziej doceniam posiadanie maszyny do szycia...

0d1yrjjgtd95fou3.png
On raczej teraz stawia na nauke i mam nadzieje ze tak mu narazie zostanie

reklama
Do góry