reklama
Margana
Fanka BB :)
Ja swoim ze skretnymi kolami jezdzilam po zaspach sniegowych. W Karpaczu spacerowalismy po roznych teterenach i bylo super. A wizek za 1000zl [emoji3]No pewnie też wiele zależy od terenów po jakich wózek będzie jeździł, ale tak jak mówię u mnie nie ma jakiegoś hardcoru
Aniołek[*]8.08.2017
adamiko2
Polecam chustę kieszonkę której nie trzeba wiązać jest bardzo prostaJa tez bym chciała chustowac, ale w poprzednio przy chuscie elastycznej nie mogłam sobie dac rady, więc jak syn był większy to kupiłam nosidlo ergonomiczne. Teraz będę zaglebiac jeszcze raz temat, ale bliżej porodu.
Margana
Nie jestem pewna co do do tego amolu. Ale rob sobie inhalacje z soli fizjologicznej albo solanki. Na prawde pomagaja.Powiedzcie mi mozna w ciazy uzywac amolu do smarowania ? bo mam tak nos zatkany ze masakra a on mi zawsze pomagal ...
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Ja swoim ze skretnymi kolami jezdzilam po zaspach sniegowych. W Karpaczu spacerowalismy po roznych teterenach i bylo super. A wizek za 1000zl [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
No widzisz ten też 1040 zł także myślę, że pierwszy typ już mam
Danutka1234
Zaangażowana w BB
Ja testowałam na misiach, lalkach i poduszce. Ale przy dziecko i tak miałam stres. Na początku męża prosiłam o asystę, a potem raz dwa i nawet z zamkniętymi oczami bym to zrobiła. Jakiś czas temu koleżance pokazywałam i okazało się, że jeszcze wszystko pamiętam. Ja miałam elastyczną chustę 5-6M, a koleżanka tkaną 3M.Ja tez bym chciała chustowac, ale w poprzednio przy chuscie elastycznej nie mogłam sobie dac rady, więc jak syn był większy to kupiłam nosidlo ergonomiczne. Teraz będę zaglebiac jeszcze raz temat, ale bliżej porodu.
Margana
Dokladnie. Musisz sobie porownac jaki Ci bardziej odpowiada, pojezdzic sobie jakimkolwiek wozkiem z takimi i takimi kolami.Poszukam tutaj jakiegoś stacjonarnego sklepu i porównam sobie który mi /nam bardziej odpowiada czy ten że skretnymi czy ten z dużymi kołami który podoba się mojemu pewnie pod tym względem nie będzie jakiejś sporej różnicy między modelami między Polską a Niemcami
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Witaj i gratuluje! To pietwsza ciaza? Ktory tydzien? Skad jestes?Witam przyszłe mamusie termin mam na lipiec także chetnie dołączę do grupy
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Dokladnie. Musisz sobie porownac jaki Ci bardziej odpowiada, pojezdzic sobie jakimkolwiek wozkiem z takimi i takimi kolami.
Aniołek[*]8.08.2017
No jak już będzie tak daleko to na pewno gdzieś podjedziemy narazie to takie nieśmiałe podglądanie
reklama
redavecad
Dzięki :* od razu obczajePolecam chustę kieszonkę której nie trzeba wiązać jest bardzo prosta
Podziel się: