reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez bym chciała chustowac, ale w poprzednio przy chuscie elastycznej nie mogłam sobie dac rady, więc jak syn był większy to kupiłam nosidlo ergonomiczne. Teraz będę zaglebiac jeszcze raz temat, ale bliżej porodu.

reklama
No pewnie też wiele zależy od terenów po jakich wózek będzie jeździł, ale tak jak mówię u mnie nie ma jakiegoś hardcoru:D
Ja swoim ze skretnymi kolami jezdzilam po zaspach sniegowych. W Karpaczu spacerowalismy po roznych teterenach i bylo super. A wizek za 1000zl [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja tez bym chciała chustowac, ale w poprzednio przy chuscie elastycznej nie mogłam sobie dac rady, więc jak syn był większy to kupiłam nosidlo ergonomiczne. Teraz będę zaglebiac jeszcze raz temat, ale bliżej porodu.
Polecam chustę kieszonkę której nie trzeba wiązać jest bardzo prosta

Ja testowałam na misiach, lalkach i poduszce. Ale przy dziecko i tak miałam stres. Na początku męża prosiłam o asystę, a potem raz dwa i nawet z zamkniętymi oczami bym to zrobiła. Jakiś czas temu koleżance pokazywałam i okazało się, że jeszcze wszystko pamiętam. Ja miałam elastyczną chustę 5-6M, a koleżanka tkaną 3M.

Poszukam tutaj jakiegoś stacjonarnego sklepu i porównam sobie który mi /nam bardziej odpowiada czy ten że skretnymi czy ten z dużymi kołami który podoba się mojemu :) pewnie pod tym względem nie będzie jakiejś sporej różnicy między modelami między Polską a Niemcami :)
Dokladnie. Musisz sobie porownac jaki Ci bardziej odpowiada, pojezdzic sobie jakimkolwiek wozkiem z takimi i takimi kolami.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry