Danutka1234
Zaangażowana w BB
Witamy i zapraszamy. Przybywa nas w tym lipcuWitam przyszłe mamusie termin mam na lipiec także chetnie dołączę do grupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy i zapraszamy. Przybywa nas w tym lipcuWitam przyszłe mamusie termin mam na lipiec także chetnie dołączę do grupy
Ja tam talentu nie widzę ale dziękuję :*Wow, ale talent![emoji33]
Aniołek[*]8.08.2017
Super, że dołącza kolejna mama Witaj, opowiedz coś o sobie Który tc?Witam przyszłe mamusie termin mam na lipiec także chetnie dołączę do grupy
Przepraszam Cię, musiało mi umknąć. No mieliśmy nie wiedzieć ale z dnia na dzień mój M zmienił zdanie, że jednak chce Więc co mi pozostało, zapytałam na ostatniej wizycie gina czy można już rozpoznać płeć (był to 12+3) i powiedział, że jest coś między nóżkami i że wygląda na chłopca Dokładnie nam pokazał i faktycznie było widać dwie nóżki a między nimi jakby trzecia nóżka tylko mniejsza. Powiedział, że pewność będziemy mieli na drugich prenatalnych, które mamy 12 lutego w równo skończonym 19 tygodniu Następną wizytę mam 18 stycznia więc jeszcze raz go zapytam co widzi
Typu idę na spacer do lasu to zawsze mimo że zblokowane to skacze na dziurach po kamieniach. Czasami odblokowują się i skręca ci w momencie kiedy najmniej się tego spodziewasz. Są różne rodzaje i różnymi miałam okazję jeździć. Często się wyłamywały. Chodziłam często na takie kilku godzinne spacery i nie wytrzymywały. A za 3 - 4 tys. nie będę kupowała wózka na 2 lata. Wózek który kupiliśmy, jeszcze do tej pory służy już przy 5 dziecku i jeszcze nic w nim nie było wymieniane. A był za 500 zł.
Wlasnie odnośnie tego różu i falbanek to szwagierka też tego nie znosi i się zarzekała, że nic takiego jej nie kupi. Ale co zrobić jak mloda ma jakiś wiejski gust - tylko róż, falbanki, koronki i jeszcze najlepiej niech się świeci i błyszczy [emoji28]
wg lekarza 13 tydz czyli juz wchodzę w 4 miesiac prawie półmetekSuper, że dołącza kolejna mama Witaj, opowiedz coś o sobie Który tc?
Wiesz co, wydaje mi sie, ze ta panorama jest dokladniwjsza i juz pappa nie trzeba.@_agnieszka_, @olaaa7 , super rzeczy, Aga- kosmetyczka wymiata, Ola- ciuszki mega! Ja jestem totalnym beztalenciem, na widok igły dostaję drgawek, serio. Mogę robić wszystko inne, ale jak trzeba przyszyć guzik to chce mi się płakać. Nie mam pojęcia czemu Ale widocznie w kolejce po ten talent stałam daleko za dziewczynami i jestem skazana na kupowanie Miałam jakiś czas temu swoją firmę, szyjącą piżamki dla dzieci- i organizacyjnie, jeśli chodzi o wzory, pomysły czy rozpoznawanie lepszej bawełny od gorszej- wyszkoliłam się bardzo. Resztę załatwiała szwalnia
Na Wilanowie W pierwszej ciąży mieszkałam na mokotowie, na początku nie miałam pomysłu gdzie rodzić ani do jakiego położnika się zapisać i jego poleciła mi przyjaciółka. Przyjmuje na Saskiej Kępie,więc trochę jeździłam, ale czułam się bardzo zaopiekowana No i finalnie z nim też skończyłam
Super pomysł! Będe pamiętać
Byłam rano na Panoramie, nie mogę się już doczekać wyników...
Dziewczyny, nie ogarnęłam zupełnie, że PAPPA trzeba robić max 2 dni po USG... Co prawda jutro mam wizytę u gin, ale powiedzcie mi, czy jak robiłam tą PAnoramę, to jest sens robić PAPPA w ogóle? Genetyczne mam 19 stycznia...
No właśnie, ty spacerujesz w terenie, więc pasują Ci duże kółka. Ja wiem że będę pewnie dużo przemieszczać się autem, spacerować tylko po chodniku itp. więc pewnie znienawidziłabym taki wózek Całe szczęście że naprodukowali tych wózków dla każdego
Jak dla mnie bardzo fajny wozek [emoji3] Bardzo podobny do mojego, tez polskiej firmy. Uwazam, ze na wozek nie ma co wydawac 4tys. Lepiej kupic porzadny fotelik.A ja ostatnio odwazylam się nawet pooglądać wózki i wpadł mi jeden w oko ;D ale kto to wie czy mi się nieodwidzi do lipca no i oczywiście fotelik kupimy inny bo ten pewnie do jakiś mega bezpiecznych nie należy jako takiego doświadczenia z wózkami nie mam więc może ktoś mógłby się wypowiedzieć? Podoba mi się też jeszcze jeden tylko cena jak na wózek myślę , jest z lekka za wysoka bo około 4 tys. Nie żebym zalowala dziecku , ale myślę że dziecku nie zrobi to jakiejś wielkiej różnicy czy będzie jeździć w wózku za tysiąc czy 4 ?
Link do: WÓZEK WÓZKI DZIECIĘCE ALLIVIO 3W1 LEN KAREX
do biegania akurat musi być wózek z nieskrętnym przednim kołem - niektóre joggery mają koło blokowane, ale ponoc spisuje się dużo gorzej, musi być duże i nieskrętneDokładnie, bo w przypadku gdybym biegała to pewnie brałam bym lekki zwrotny wózek pewnie z dużo wyższej półki.