reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To przepraszam. Dużo dziewczyn tu plamiło i musiałam pomylić.
Ja plamię nadal, ilości różne, zazwyczaj odrobinę na papierze, ostatnio to raczej zabarwiony śluz, choć czasem "mocno zabarwiony", ale i mocniejsze krwotoki mam za sobą, ale w 8/9tc, i wtedy szpital...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja też po dzisiejszej wizycie. Wszystko dobrze, wyniki książkowe :) we wtorek badania prenatalne, na które dostalam skierowanie, więc trochę kasy zostanie w kieszeni :) po wizycie odetchnelam, mogę spokojnie zacząć denerwować się przed wtorkiem :)
To super, ze wszystko ok [emoji5] Kciuki za prenatalne [emoji110]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam się serdecznie z Wami swoim pierwszym postem tutaj....

Moja pierwsza ciąża i..... od razu DWA terminy :)
Jedna dzidzia na 2 lipca, druga na 4 lipca ale gin kazała mi być już spakowaną od 1 czerwca więc niewiadomo ;-)

reklama
Ja jestem mama sierpniową ( 2.08 termin) ale zostanę lipcową bo mam miec cc wiec jesli dotrwam z tydzień wczesniej mnie wezmą, a spakowana jestem odkąd dowiedziałam się ze jestem w ciąży. Podejrzewam ze mój P nie ma pojecia co potrzebne jest w szpitalu, wiec ja matka zapobiegliwa torbę mam spakowaną gotową :D

Do góry