reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja mam jutro robić bigos znów mi przyszedł smak , a przed chwilą zmieniło się na żurek i teraz mam dylemat:D
Haha, no i problem [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja bede miala po tygodniu, czyli jutro [emoji5] Juz mam coraz wiekszego stresa [emoji33]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Do mnie dziś dzwonili z luxmedu i zastanawiam się czy to mogło chodzić juz o wynik niestety nie miałam telefonu przy sobie jutro oddzwonie ale dziwne bo krew miałam pobierana wczoraj o 18 a dzwonili dziś po 17

Ja juz po, leze z kroplowka i z cewnikiem. Nog jeszcze nie czuje. Zabieg sie udal, moj lekarz zakladal szwy. Okazalo sie, ze zdecydowal sie zalozyc dwa szwy zamiast jednego. To jakas autorska metoda. Leze i czekam cierpliwie na poprawe. Dzieki za kciuki i dobre mysli, teraz aby do terminu w lipcu :) :) :)
To teraz leż i wypoczywaj

Do mnie dziś dzwonili z luxmedu i zastanawiam się czy to mogło chodzić juz o wynik niestety nie miałam telefonu przy sobie jutro oddzwonie ale dziwne bo krew miałam pobierana wczoraj o 18 a dzwonili dziś po 17
Moze i tak. W sumie to nie wiem po jakim czasie sa wyniki. Ja mam po tygodniy odebrac, bo ten lekarz przyjmuje tam raz w tygodniy. A on wydaje wyniki i od razu omawia [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny dziś miałam trochę bardziej aktywny dzień i 20 min temu po siku na papierze znalazłam taką malusią kropkę brązową. Myślicie, że mam teraz gdzies jechać? Nic mnie nie boli itp

Do góry