reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny dziś miałam trochę bardziej aktywny dzień i 20 min temu po siku na papierze znalazłam taką malusią kropkę brązową. Myślicie, że mam teraz gdzies jechać? Nic mnie nie boli itp
Jak jedna malutka i do tego brazowa to ja bym odpiczela i obsetwowala sytuacje. Ale to Ty sama musisz zdecydowac. Oby sie nie powtorzylo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jak jedna malutka i do tego brazowa to ja bym odpiczela i obsetwowala sytuacje. Ale to Ty sama musisz zdecydowac. Oby sie nie powtorzylo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak chyba zrobię. To była tylko ta jedna kropeczka. Czuję sie świetnie, brzuch mnie nie boli. Zobaczę jak będzie jutro, jeśli się nie powtórzy to dam temu spokój, jeśli coś się będzie działo pojadę na ip. Dzieki :* Wolałam Was zapytać bo wiem że są tu dziewczyny które plamiły od początku ciaży. Jeśli mogę Cię zapytać to w jakich ilosciach plamiłaś?

Tak chyba zrobię. To była tylko ta jedna kropeczka. Czuję sie świetnie, brzuch mnie nie boli. Zobaczę jak będzie jutro, jeśli się nie powtórzy to dam temu spokój, jeśli coś się będzie działo pojadę na ip. Dzieki :* Wolałam Was zapytać bo wiem że są tu dziewczyny które plamiły od początku ciaży. Jeśli mogę Cię zapytać to w jakich ilosciach plamiłaś?
Oj ja akurat nie plamilam. Ale od poczatku jestem na duphastonie i luteinie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny dziś miałam trochę bardziej aktywny dzień i 20 min temu po siku na papierze znalazłam taką malusią kropkę brązową. Myślicie, że mam teraz gdzies jechać? Nic mnie nie boli itp

Aktywny i ty 14tc hmmmmm zwolnij kochana

Mala kropka brazowa sadze nic zlego ale nie wydurniaj sie bo jestes w ciazy

reklama
Do góry