reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A mnie dalej ciągną pachwiny... może jestem panikarą ale poleciałam dziś do szpitala sprawdzić czy ok. No i ok [emoji4] dzidzia rośnie, serdusio bije. Szyjka 3,5cm. Bardzo dokładnie mnie zbadali. Wszystko wygląda idealnie i jestem przynajmniej spokojniejsza na tego Sylwestra [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To super, ze wszystko ok [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mam tak jak Ty. Mój mąż ma dziś nocny dyżur więc sama z córką będę. Jakoś mi to nie przeszkadza. Jakoś nie mam ochoty na huczna zabawę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam co roku, wiec przyzwyczajona jestem. A jak mi wypadnie to tez jestem w pracy, a corka u dziadkow [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja ok 8tc miałam zapalenie gardła i kupiłam w aptece syrop dla kobiet w ciąży malinowy i są też tabletki do ssania... I mi pomogło ... Kilka dni też się inchalowalam

f2w39n7303c24ozn.png
No wlasnie mi chodzi o to, ze nie mozna uogolniac. Jednej cos pomoze innej nie. Tak samo jak poza ciaza. Ja np. mam duzy problem z zatokamu i same inhalacje nie zawsze pomagaja. Wlasnie sie z tym zmagam[emoji20] i licze na to, ze jednak bez lekow sie uda. A jednoczesnie musze wyczaic moment kiedy cos z lwkow bedzie niezbedne zeby nie doprowadzic do sytuacji kiedy to juz tylko anrybiotyk pozostanie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No wlasnie mi chodzi o to, ze nie mozna uogolniac. Jednej cos pomoze innej nie. Tak samo jak poza ciaza. Ja np. mam duzy problem z zatokamu i same inhalacje nie zawsze pomagaja. Wlasnie sie z tym zmagam[emoji20] i licze na to, ze jednak bez lekow sie uda.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja się martwie jak przetrwam czerwiec i lipiec bo jestem alergikiem (uczulenie na pylki) ... I też zatoki mi rozsadza, oczy swędzą, katar cały czas... A tu będzie trzeba bez leku wytrzymać... Mam nadzieję, że już 18 lipca mniej będzie pylic mój alergen :) bo wtedy mam termin

f2w39n7303c24ozn.png

Od wczoraj stracilam glos a to tragedia bo uwielbiam gadac:). Wiec dziewczyny psiklam na noc tantum verde dzis tez dwa razy bo herbata z miodem syrop z cebuli zero efektow. Ale tak straszycie ze juz tego nie uzyje. W poprzedniej ciazy mialam antyb na angine ale to bylo pare dni przed zrobieniem testu I w drugim trymestrze. Takze co ma nas dopasc to nie ominie. A teraz 11 tydz brzuch mnie boli jak chce sie przezucuc z boku na bok czy jak mi sie kaszlec chce. Od cory sie zarazilam bo jej nos czyscilam sopelkiem. A ona odkurzacza nie uznaje.

reklama
Ja się martwie jak przetrwam czerwiec i lipiec bo jestem alergikiem (uczulenie na pylki) ... I też zatoki mi rozsadza, oczy swędzą, katar cały czas... A tu będzie trzeba bez leku wytrzymać... Mam nadzieję, że już 18 lipca mniej będzie pylic mój alergen :) bo wtedy mam termin

f2w39n7303c24ozn.png
To ja tez jestem alergikiem i to dodatkowo wszystko pogarsza. Wlasnie przed ciaza zakonczylam idczulanie na pylki, ale w miedzy czasie doszly mi roztocza i pokarmowk. A po pierwszej ciazy pijawila mi sie alergia skorna, ktorej nigdy nie mialam[emoji53] Az sie boje co ta ciaza ze mna zrobi.
A zatoki to mam do zabiegu, wiec ciagle jestem w stresiw zeby sie nic konkretnego nie rozwinelo.

Oby udalo nam sie dotrwac do lipca bez wiekszych sensacji !

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry