reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Od wczoraj stracilam glos a to tragedia bo uwielbiam gadac:). Wiec dziewczyny psiklam na noc tantum verde dzis tez dwa razy bo herbata z miodem syrop z cebuli zero efektow. Ale tak straszycie ze juz tego nie uzyje. W poprzedniej ciazy mialam antyb na angine ale to bylo pare dni przed zrobieniem testu I w drugim trymestrze. Takze co ma nas dopasc to nie ominie. A teraz 11 tydz brzuch mnie boli jak chce sie przezucuc z boku na bok czy jak mi sie kaszlec chce. Od cory sie zarazilam bo jej nos czyscilam sopelkiem. A ona odkurzacza nie uznaje.
Ojej to zdrowka zycze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To ja tez jestem alergikiem i to dodatkowo wszystko pogarsza. Wlasnie przed ciaza zakonczylam idczulanie na pylki, ale w miedzy czasie doszly mi roztocza i pokarmowk. A po pierwszej ciazy pijawila mi sie alergia skorna, ktorej nigdy nie mialam[emoji53] Az sie boje co ta ciaza ze mna zrobi.
A zatoki to mam do zabiegu, wiec ciagle jestem w stresiw zeby sie nic konkretnego nie rozwinelo.

Oby udalo nam sie dotrwac do lipca bez wiekszych sensacji !

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wszystko będzie dobrze :) nie my pierwsze i nie ostatnie z takim problemem :) jeśli będzie tragicznie to może będą nam coś kazali łykać :) ciekawa jestem czy to odczulanie na pyłki coś daje? Bo kiedyś myślałam nad tym... I czy to już jest trwale? Odczula na całe życie?

f2w39n7303c24ozn.png

Od wczoraj stracilam glos a to tragedia bo uwielbiam gadac:). Wiec dziewczyny psiklam na noc tantum verde dzis tez dwa razy bo herbata z miodem syrop z cebuli zero efektow. Ale tak straszycie ze juz tego nie uzyje. W poprzedniej ciazy mialam antyb na angine ale to bylo pare dni przed zrobieniem testu I w drugim trymestrze. Takze co ma nas dopasc to nie ominie. A teraz 11 tydz brzuch mnie boli jak chce sie przezucuc z boku na bok czy jak mi sie kaszlec chce. Od cory sie zarazilam bo jej nos czyscilam sopelkiem. A ona odkurzacza nie uznaje.
Najlepiej iść do lekarza... Bo my tu sobie możemy gadać, ale to on musi stwierdzić czy Twój organizm poradzi sobie z tym sam :) i podac diagnozę

f2w39n7303c24ozn.png

1514728649-0e890d0b80a8194c-aaaaaa.jpeg

Ja nabyłam takie cudo, mam nadzieję, że będzie smaczny :)
Miałam spędzać Sylwestra w domu, ale wpadliśmy na pomysł, że możemy się spotkać wszyscy w budynku naszego lokalnego stowarzyszenia, żeby dzieci się razem pobawily :) Dla mnie teraz to super opcja, będą tam też ludzie niepijacy z różnych względów no i syn się wybawi :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

A mnie dalej ciągną pachwiny... może jestem panikarą ale poleciałam dziś do szpitala sprawdzić czy ok. No i ok [emoji4] dzidzia rośnie, serdusio bije. Szyjka 3,5cm. Bardzo dokładnie mnie zbadali. Wszystko wygląda idealnie i jestem przynajmniej spokojniejsza na tego Sylwestra [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Jak miałaś się zamartwiac to lepiej to sprawdzić też jestem tego zdania :) myślę , że teraz nas tak będzie ciągnąć wszystko itd jakby nie było nasze dzieciątka coraz większe :)

Wszystko będzie dobrze :) nie my pierwsze i nie ostatnie z takim problemem :) jeśli będzie tragicznie to może będą nam coś kazali łykać :) ciekawa jestem czy to odczulanie na pyłki coś daje? Bo kiedyś myślałam nad tym... I czy to już jest trwale? Odczula na całe życie?

f2w39n7303c24ozn.png
Tak na cale zycie. Generalnie powinno pomoc, ale jest kilka procent osob u ktorych nie zadziala. Ja na pewno czuje sie lepiwj, ale nie do konca. Tylko teraz nie wiadomo czy to dlaywgo, ze odczulanie nie do konca nie zafzialali czy to od nowych alergii, ktore mi doszly w miedzy czasie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak na cale zycie. Generalnie powinno pomoc, ale jest kilka procent osob u ktorych nie zadziala. Ja na pewno czuje sie lepiwj, ale nie do konca. Tylko teraz nie wiadomo czy to dlaywgo, ze odczulanie nie do konca nie zafzialali czy to od nowych alergii, ktore mi doszly w miedzy czasie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja mam narazie tylko jedna i oby już więcej sie nie pojawiło :) gdy miałam 18 lat pozna wiosna miałam katar kilka dni i nie miałam pojęcia co to a później z każdym rokiem było gorzej bo już allegra ani inne leki bez recepty nie pomagały :) a przed 18 nigdy nie miałam żadnej alergii

f2w39n7303c24ozn.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jak urodzę to się zainteresuje tym na poważnie ... Może to mi pomoże na ta moja coroczna udręke

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry