reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A mnie dalej ciągną pachwiny... może jestem panikarą ale poleciałam dziś do szpitala sprawdzić czy ok. No i ok [emoji4] dzidzia rośnie, serdusio bije. Szyjka 3,5cm. Bardzo dokładnie mnie zbadali. Wszystko wygląda idealnie i jestem przynajmniej spokojniejsza na tego Sylwestra [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To super, ze wszystko ok [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mam tak jak Ty. Mój mąż ma dziś nocny dyżur więc sama z córką będę. Jakoś mi to nie przeszkadza. Jakoś nie mam ochoty na huczna zabawę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam co roku, wiec przyzwyczajona jestem. A jak mi wypadnie to tez jestem w pracy, a corka u dziadkow [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja ok 8tc miałam zapalenie gardła i kupiłam w aptece syrop dla kobiet w ciąży malinowy i są też tabletki do ssania... I mi pomogło ... Kilka dni też się inchalowalam

f2w39n7303c24ozn.png
No wlasnie mi chodzi o to, ze nie mozna uogolniac. Jednej cos pomoze innej nie. Tak samo jak poza ciaza. Ja np. mam duzy problem z zatokamu i same inhalacje nie zawsze pomagaja. Wlasnie sie z tym zmagam[emoji20] i licze na to, ze jednak bez lekow sie uda. A jednoczesnie musze wyczaic moment kiedy cos z lwkow bedzie niezbedne zeby nie doprowadzic do sytuacji kiedy to juz tylko anrybiotyk pozostanie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No wlasnie mi chodzi o to, ze nie mozna uogolniac. Jednej cos pomoze innej nie. Tak samo jak poza ciaza. Ja np. mam duzy problem z zatokamu i same inhalacje nie zawsze pomagaja. Wlasnie sie z tym zmagam[emoji20] i licze na to, ze jednak bez lekow sie uda.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja się martwie jak przetrwam czerwiec i lipiec bo jestem alergikiem (uczulenie na pylki) ... I też zatoki mi rozsadza, oczy swędzą, katar cały czas... A tu będzie trzeba bez leku wytrzymać... Mam nadzieję, że już 18 lipca mniej będzie pylic mój alergen :) bo wtedy mam termin

f2w39n7303c24ozn.png

Od wczoraj stracilam glos a to tragedia bo uwielbiam gadac:). Wiec dziewczyny psiklam na noc tantum verde dzis tez dwa razy bo herbata z miodem syrop z cebuli zero efektow. Ale tak straszycie ze juz tego nie uzyje. W poprzedniej ciazy mialam antyb na angine ale to bylo pare dni przed zrobieniem testu I w drugim trymestrze. Takze co ma nas dopasc to nie ominie. A teraz 11 tydz brzuch mnie boli jak chce sie przezucuc z boku na bok czy jak mi sie kaszlec chce. Od cory sie zarazilam bo jej nos czyscilam sopelkiem. A ona odkurzacza nie uznaje.

reklama
Ja się martwie jak przetrwam czerwiec i lipiec bo jestem alergikiem (uczulenie na pylki) ... I też zatoki mi rozsadza, oczy swędzą, katar cały czas... A tu będzie trzeba bez leku wytrzymać... Mam nadzieję, że już 18 lipca mniej będzie pylic mój alergen :) bo wtedy mam termin

f2w39n7303c24ozn.png
To ja tez jestem alergikiem i to dodatkowo wszystko pogarsza. Wlasnie przed ciaza zakonczylam idczulanie na pylki, ale w miedzy czasie doszly mi roztocza i pokarmowk. A po pierwszej ciazy pijawila mi sie alergia skorna, ktorej nigdy nie mialam[emoji53] Az sie boje co ta ciaza ze mna zrobi.
A zatoki to mam do zabiegu, wiec ciagle jestem w stresiw zeby sie nic konkretnego nie rozwinelo.

Oby udalo nam sie dotrwac do lipca bez wiekszych sensacji !

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry