reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam narazie tylko jedna i oby już więcej sie nie pojawiło :) gdy miałam 18 lat pozna wiosna miałam katar kilka dni i nie miałam pojęcia co to a później z każdym rokiem było gorzej bo już allegra ani inne leki bez recepty nie pomagały :) a przed 18 nigdy nie miałam żadnej alergii

f2w39n7303c24ozn.png
Ja generalnie od dziecka mialam. Ze wszyatkich wyroslam, poza tymi pylkami. No a po ciazy zaczely sie nowe pojawiac[emoji53] Masakra jakas. Te hormony chyba dzialaja na wszyatko.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
1514728649-0e890d0b80a8194c-aaaaaa.jpeg

Ja nabyłam takie cudo, mam nadzieję, że będzie smaczny :)
Miałam spędzać Sylwestra w domu, ale wpadliśmy na pomysł, że możemy się spotkać wszyscy w budynku naszego lokalnego stowarzyszenia, żeby dzieci się razem pobawily :) Dla mnie teraz to super opcja, będą tam też ludzie niepijacy z różnych względów no i syn się wybawi :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

My mamy bezalkoholowego z Auchan, i też mam nadzieję, że będzie dobry :)

Fajnie, że macie taką ekipę :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja generalnie od dziecka mialam. Ze wszyatkich wyroslam, poza tymi pylkami. No a po ciazy zaczely sie nowe pojawiac[emoji53] Masakra jakas. Te hormony chyba dzialaja na wszyatko.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U mnie też hormony zwiększają wrażliwość, ale na szczęście moje alergeny są łatwo unikalne - niektóre płyny do podłóg do mebli, i ogólnie wiele chemii, więc wystarczy jej nie używać ;)
Ale przy alergiach na pyłki itd współczuję :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wlasnie odczulanie jest najbardziwj polecane osovom, ktore maja alergie jednokierunkowa. Na prawde warto sprobowac. Tylko to troche uciazliwe tak co miesiac latac na te szczepionki [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jak będę z dzieckiem w domu siedziała to będę miała możliwość bo pracuje w takich godzinach, że ani przed praca ani po :)

f2w39n7303c24ozn.png

U mnie też hormony zwiększają wrażliwość, ale na szczęście moje alergeny są łatwo unikalne - niektóre płyny do podłóg do mebli, i ogólnie wiele chemii, więc wystarczy jej nie używać ;)
Ale przy alergiach na pyłki itd współczuję :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiesz co mi akurat w pietwszej ciazy wszystkie objawy ustapily. Ale po ciazy zaczely sie nowe pojawiac. Np.nigdy nie mialam ze skora problemow, a po ciazy zaczelo mnie wysypywac i swedziec. Testy platkowe potwierdzily alergie skorne [emoji53]
Teraz jest calkiem niezle. Tzn. nie zniknely mi objawy zupelbie, ale daje rade bez lekow. Tylko te zatoki co chwile wracaja.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam dziewczyny. Sylwestrowe przygotowania trwają . A głową mi zaraz pęknie. Szok ...

Jestem normalnie w szoku jak nie które dziewczyny decydujące się na dziecko podchodzą do porodu. ... nie mając żadnego zalecenia od LEKARZA na cc nie chcą inaczej rodzic nawet spróbować. No jak twierdzą poród SN jest obrzydliwy. .. nosz kutwa. .. chcą mieć dziecko a urodzić nie chcą bo się brzydza. . Jak dla mnie to jest chore. Ja się panicznie boje bólu i porodu ale mimo WSZYSTKO nie wyobrażam sobie rodzic inaczej. ...obłęd

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

reklama
Do góry