reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Oby, bo ja też ostatnio często mam koszmary :( już mi się śniło że dostawałam mocnego krwotoku, że traciłam moją kruszynkę itd... Więc oby to znaczyło, że będzie ok...
Choć pewnie w snach też odbijają się myśli, a przez te moje plamienia ciągle jakieś obawy są :(
Ale - równo o północy, wraz z nowym rokiem ;) zaczynam drugi trymestr, potem w piątek wizyta, i mam nadzieję, że w końcu plamienia się skończą,a ja będę mogła spać spokojnie, albo chociaż bać się czego innego - porodu, przeprowadzki, tego, co będzie po porodzie itd. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A II trymestr nie zaczyna się w momencie ukończenia 13tc czyli gdy wchodzi się w 14? Bo tak slyszalam, że każdy trymestr trwa 3mce czyli II zaczyna się od 4 mc

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A mnie dalej ciągną pachwiny... może jestem panikarą ale poleciałam dziś do szpitala sprawdzić czy ok. No i ok [emoji4] dzidzia rośnie, serdusio bije. Szyjka 3,5cm. Bardzo dokładnie mnie zbadali. Wszystko wygląda idealnie i jestem przynajmniej spokojniejsza na tego Sylwestra [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Oby, bo ja też ostatnio często mam koszmary :( już mi się śniło że dostawałam mocnego krwotoku, że traciłam moją kruszynkę itd... Więc oby to znaczyło, że będzie ok...
Choć pewnie w snach też odbijają się myśli, a przez te moje plamienia ciągle jakieś obawy są :(
Ale - równo o północy, wraz z nowym rokiem ;) zaczynam drugi trymestr, potem w piątek wizyta, i mam nadzieję, że w końcu plamienia się skończą,a ja będę mogła spać spokojnie, albo chociaż bać się czego innego - porodu, przeprowadzki, tego, co będzie po porodzie itd. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pytam bo widzę, że wchodzisz w 13 ... A sama już pewna nie jestem i może tak się dowiem :)

f2w39n7303c24ozn.png

Witajcie dziewczeta [emoji5] Widze, ze dzis malo sie udziwlacie. Pewnie szykujecie sie na imprezy alvo spedzadzie czas z ukochanymi. Ja kolejny dzien siedze sama z corcia. Dzien jak co dzien. M wroci po polnocy albo nad ranem, nie wiadomo [emoji20]

Zycze Wam wszystkiego dobrego w Nowym roku. A w szczegolnosci zdrowych dzidziusiow [emoji3][emoji322][emoji324]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam tak jak Ty. Mój mąż ma dziś nocny dyżur więc sama z córką będę. Jakoś mi to nie przeszkadza. Jakoś nie mam ochoty na huczna zabawę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry