reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@SzczęśliwaCiężarna ja też się na to wkurzam zawsze.. Bo świat nie jest sprawiedliwy, nigdy nie był i nie będzie...

Boję się dziś bardzo chociaż przełomowe usg już miałam, poprzednio już było widać że coś nie tak... Tak jak piszesz musi być dobrze.. Już raz w ten sposób od życia po dupie dostałam.. Wystarczy

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Duzo dziewczyny nowych ciebie pamietam modeleczko;), gdzue nasza gadula co corke miala 11 lat ??

reklama
Nikt nikogo nie straszy. Napisalam tylko ze CUDA sie zdarzaja, bo usg to tylko sprzet, ktory moze byc zawodny,a lekarz tez czlowiek, ktory moze sie pomylic. Ta lekarka wyraznie podkreslila studentom,ze trzeba sprawdzic dopoki sie nie ma 100% pewnosci,a w razie watpliwosci zawolac kolege po fachu na kolejna konsultacje. Nikt nie jest nieomylny.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nieeeeeeee no niewierze ze z bijacym sercem robia lyzeczkowanie to gorzej niz hard horror!!! Na bank tak nie jest nigdzie co ty!!;)

Cześć dziewczyny. Źle dziś spałam. Cały czas myślalam o dziewczynach, które straciły dziecko. Najbardziej o Elodii, Kalinkovej i Paulinie. Tak bardzo mi przykro z ich powodu. Mam dziś wizytę, ale jakoś wcale o tym myślę. Mam nadzieje, że dziewczyny znajdą w sobie dużo siły i że kolejne ciążę przebiegną bezproblemowo. Wiem, że mój smutek to nic w porównaniu z tym co one musza czuć ale pierwszy raz mnie tak rozbiło wewnętrznie ze względu na obce mi osoby.... Los jest strasznie niesprawiedliwy

O. Nieeeee elodia nasza gadula;;(((( co sie stalo ??? Masakra !/

Ja misialam dodatkowo dostac domiesniowo relanium bo nienbylam w stanie sie uspokoic a po tym spalam jak niemowlak przez pare godzin

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Kurcze skarbie tak mi przykro!!!! Mam nAdZ ze szybko uda sie by zrekonsempowac twoj bol kochana. Bedzie brak tu ciebie!! Przykro mi , tule mocno!

reklama
Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze :) Nasz Groszek to znowu przeciwieństwo. Byliśmy w środę na prenatalnych to spokojnie spał, jedyne co zrobił to wyprostował troszkę nóżki. O płeć też nie pytaliśmy bo przez moją macicę (jak to powiedział lekarz) cofniętą trochę do tyłu trudno było w ogóle zmierzyć maluszka a co dopiero zobaczyć płeć, chociaż może by się i dało ale z tego stresu nawet nie zapytałam a mieliśmy go przez chwilę uchwyconego od góry, że było widać z góry kolanka i stópki jako tako :)

No to my razem bo JuZ zapomnialam 13+2;))

Do góry