reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny...
Przygarniecie mnie..? ;)

Ostatnia @ 2.10, termin na 10.07 :)

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Witaj i napisz cos wiecej o sobie [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Szczerze, kiepsko sobie radzę. Ja mam jeszcze 2 dzieci a synek ma dopiero 2.5 roku i strasznie mi z tym, że nie mogę się nim zająć:( mogę go tylko przytulać. Córka już starszą to rozumie.
Mogę się tylko domyślać, jak Ci ciężko, nie móc się zająć synkiem... :(
Ja nie mam dzieci, starałam się od wielu lat, ale dopiero teraz się udało..
Zawsze chciałam mieć duża rodzinę, i mam nadzieję, że się mimo wszystko uda....

Mogę się tylko domyślać, jak Ci ciężko, nie móc się zająć synkiem... :(
Ja nie mam dzieci, starałam się od wielu lat, ale dopiero teraz się udało..
Zawsze chciałam mieć duża rodzinę, i mam nadzieję, że się mimo wszystko uda....

Uda Ci się, zobaczysz. Moja pierwsza i druga ciąża też były z plamienia mi, krwawieniami s dzieciaczki są. Jeszcze Ty już jesteś dalej niż ja. Teraz będzie coraz bezpieczniej

Witaj i napisz cos wiecej o sobie [emoji5]
cóż mogę o sobie napisać... Mam na imię Agnieszka, w styczniu skończę 35lat, i po kilku latach starań jestem w 11tc ;)
A o mnie w dużym skrócie ;) biegaczka (gdyby mnie jakaś muszka nie ugryzła, to 15.10 miałam biec maraton), mors, wegetarianka unikająca cukru i wszelakiej chemii.... ;)
Poza tym programista, fanka rękodzieła - hobbystycznie szyję co popadnie, gotuję, piekę i robię co się da ;)
A od kilku tygodni leżę, szydełkuję i próbuję nie zwariować widząc na papierze toaletowym ślady krwi....

Tak się zastanawiam, na ile badania prenatalne mogły nasilić plamienia? Bo jednak trochę "masażu" brzucha sondą z usg było....
Przed badaniami miałam jakieś 3 dni prawie spokoju (lekko podbarwiony śluz), a od wczoraj znowu się nasiliło (a wczoraj prenatalne)

reklama
@Agnieszka usg przez brzuch raczej by plamien nie nasililo. Chyba że lekarz mocno doczekał. Prędzej badanie ginekologiczne.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę trzeba było docisnąć, bo maleństwo schowało się w najdalszej części macicy...
Ale mam nadzieję, że bez względu na powód, znowu się uspokoją...

Do góry