reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi zrobiła antyalergicznym, zobaczymy :) a jakie miałaś objawy???

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na początku miałam tylko czerwone obramówki oczu ale tego nie powiazałam. Potem było łzawienie i pieczenie co w połoączeniu znacznie utrudniało mi widzenie....

reklama
cóż mogę o sobie napisać... Mam na imię Agnieszka, w styczniu skończę 35lat, i po kilku latach starań jestem w 11tc ;)
A o mnie w dużym skrócie ;) biegaczka (gdyby mnie jakaś muszka nie ugryzła, to 15.10 miałam biec maraton), mors, wegetarianka unikająca cukru i wszelakiej chemii.... ;)
Poza tym programista, fanka rękodzieła - hobbystycznie szyję co popadnie, gotuję, piekę i robię co się da ;)
A od kilku tygodni leżę, szydełkuję i próbuję nie zwariować widząc na papierze toaletowym ślady krwi....

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
O to widze, ze masz duzo zaintetesowan [emoji5] Fajnie, ze sie w koncu udalo zajsc w upragniona ciaze. Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak się zastanawiam, na ile badania prenatalne mogły nasilić plamienia? Bo jednak trochę "masażu" brzucha sondą z usg było....
Przed badaniami miałam jakieś 3 dni prawie spokoju (lekko podbarwiony śluz), a od wczoraj znowu się nasiliło (a wczoraj prenatalne)

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Mi na pewno dopochwowe nasila bo to jednak grzebią to zawsze naruszą

Mam pytanie. Zrobiłam 3 różne rodzaje sledzi. ALE! te śledzie z solanek są surowe czy jak? Już marzyłam że w Wigilie najem sie śledzi jak głupia ale teraz nie wiem czy mogę :(

Mam pytanie. Zrobiłam 3 różne rodzaje sledzi. ALE! te śledzie z solanek są surowe czy jak? Już marzyłam że w Wigilie najem sie śledzi jak głupia ale teraz nie wiem czy mogę :(
Oj niestety nie napiszę na pewno, ale tak mi się kojarzy...
Choć z drugiej strony do pieczenia kiedyś kupowałam zielone, i te na 100% były surowe, a solone... Nie wiem :(

reklama
Do góry