Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To ja w pierwszej ciąży miałam na odwrót cała ciążę zgaga, wymioty, okropna senność a urodził się synek :-)
O to mam synka hih wyniki 2/1 nifty zobaczymy czy prawda hih
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja w pierwszej ciąży miałam na odwrót cała ciążę zgaga, wymioty, okropna senność a urodził się synek :-)
To masz malucha w domu. Moja ma 1,5roku I sobie mysle czy na te jej dwa latka jak mlodsze bedzie dam rade. Ale to chyba kazda z nas sie zastanawia nie wazne ile dziecko ma. Spokojnej nocy zycze
Chyba ci chodzi o elodi niestety poroniła [emoji20]
Dzięki kochana. Zobaczymy jeszcze kiedy zacznę staranka bo wlasnie zmieniam pracę teraz ale myślę ze do wakacji zaczniemy dzialac. Niech mi się najpierw porzadnie macica wygoi. Ale mialam wczoraj w nocy pierwszą owulację. Jajnik dosc charakterystycznie bolal i dzien wczesniej wyskoczyl mi pryszcz na swoim stalym miejscu gdzie przed owu zawsze wyskakiwal. No i woda mi sie w organizmie zatrzymuje i zawsze po owu z 2 czy 3 kilo wiecej waze i przed @ dopiero mi puszcza :-/ A dzisiaj od zabiegu liczac 1 dc jest 13 dc. Czyli by wychodziło ze cykle bede miala normalnie ok 27 -29 dni. Zobaczymy.Kurcze skarbie tak mi przykro!!!! Mam nAdZ ze szybko uda sie by zrekonsempowac twoj bol kochana. Bedzie brak tu ciebie!! Przykro mi , tule mocno!
Mega ja mam 12 w pon a praktycznie nic nie widać [emoji14]Ja dziś weszłam w 12 tydz w każdym tyg robię sobie zdj dziś zrobiłam rano i wieczorem
Kto mnie pobije [emoji23] masakra jak ten brzuch rośnie
Zdj z rana dziś i wieczorem
Spokojnie....czasami tu bede wpadac jesli to nikomu nie przeszkadza ale na wątku ciąża po poronieniu i starania 2018 jestem caly czas jakby coMoja faworytka;((( bedzue mi jej brak I jej slow mimo ze nie czesto tu bywam zawsze mnie dopriwadzala do zametu oczu ) i smiechu , to niesprawiedliwe rany
Dzięki kochana. Zobaczymy jeszcze kiedy zacznę staranka bo wlasnie zmieniam pracę teraz ale myślę ze do wakacji zaczniemy dzialac. Niech mi się najpierw porzadnie macica wygoi. Ale mialam wczoraj w nocy pierwszą owulację. Jajnik dosc charakterystycznie bolal i dzien wczesniej wyskoczyl mi pryszcz na swoim stalym miejscu gdzie przed owu zawsze wyskakiwal. No i woda mi sie w organizmie zatrzymuje i zawsze po owu z 2 czy 3 kilo wiecej waze i przed @ dopiero mi puszcza :-/ A dzisiaj od zabiegu liczac 1 dc jest 13 dc. Czyli by wychodziło ze cykle bede miala normalnie ok 27 -29 dni. Zobaczymy.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Mega ja mam 12 w pon a praktycznie nic nie widać [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam taki sam albo I większy ale i nie to też kg nie tylko ciążaJa dziś weszłam w 12 tydz w każdym tyg robię sobie zdj dziś zrobiłam rano i wieczorem
Kto mnie pobije [emoji23] masakra jak ten brzuch rośnie
Zdj z rana dziś i wieczorem
Ja juz tam w zasadzie jedną nogą jestem. Tzn skierowanie na badania lekarakie mam tylko jak dzisiaj dostalam skierowanko i chcialam się umówic to mi po swietach od rana kazali dzwonić. No to zadzwonie. 8 stycznia zaczynam a do 7 stycznia mam elkę. Tak ze tylko raz jeszcze podjadę do obecnej pracy podpisac wypowiedzenie umowy. W nowej pracy niby też magazyn ale nie część produkcyjna bogu dzięki tylko bardzo spokojne stanowisko będę miala gdzie o wiele mniej osob się przewija. Tak ze nie będę miala takiej nerwowki jak obecnie. No i najwazniejsze oczywiacie to fakt że lepsza kasa :-)Zobaczysz będzie dobrze i szybko będą II kreski a dzwonili ci już z pracy od twojego?