reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja normalnie chodze. Dzis jade wlasnie do pracy bo musze cos odebrac od kolezanki. Ale ja mam prace niebezpieczna dla dziecka, wiec norma jest ze kazda z nas szybko idzie na l4.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja raczej popadać w paranoję nie będę i wychodzić zamierzam bo przecież do lipca bym chyba na głowę dostała siedząc w domu, ale spotkanie z koleżankami z pracy sobie odpuściłam bo nie mam jednak do nich takiego zaufania więc lepiej "na zimne dmuchać" ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaa a nie wiesz czy przyjmuje gdzieś np z kasy żeby mógł Ci wypisać to ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest ordynatorem u mnie w szpitalu ale nie wiem czy to dobry pomysł, żeby go tam szukać, jakoś do jutra mam nadzieję nic się nie zmieni. Liczę na to, że jednak jest gdzieś w domu.

Tylko niestety mogę dowiedzieć się dopiero jutro popołudniu tak jak przyjmuje lekarz, więc albo leży u nich albo wypisze mi nowe. Mam tylko nadzieję, że nie przepadnie mi ten termin u endo.
Na wizyte mozesz sie zapisac, a skierowanie dostarczyc w ciagu 14 dni [emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja miałam zwolnienie od lekarza rodzinnego przez pierwszy tydzień a teraz mam od ginekologa u mnie wśród moich koleżanek jedna miała kontrole, która miała na L4 leżenie, u mnie w domu zawsze raczej ktoś jest więc pewnie by powiedział, że wyszłam do apteki, ale spotkanie z koleżankami z pracy sobie odpuściłam...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz im podpisać listę, że zostali Cię w domu. Ale to też takie dziwne bo ani razu nie sprawdzili mi dowodu. Równie dobrze mogła być siostra w domu i podpisać za mnie :)
Ciekawe od czego zależą te kontrole. Wiem, że u mnie w mieście są bardzo często ale głównie u dziewczyn, które mieszkają właśnie w pobliżu zusu, te co mieszkają dalej nie miały ani jednej [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Na wizyte mozesz sie zapisac, a skierowanie dostarczyc w ciagu 14 dni [emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie wiem właśnie jak to działa w przypadku tej ustawy. W obu miejscach gdzie się dodzwoniłam od razu mówili, że muszę przyjść osobiście ze skierowaniem żeby umówić termin.

Nie wiem właśnie jak to działa w przypadku tej ustawy. W obu miejscach gdzie się dodzwoniłam od razu mówili, że muszę przyjść osobiście ze skierowaniem żeby umówić termin.
Aha, to tez nie wiem. Ale moze tak tylko mowili zebys nie zapomniala skierowania [emoji6] Powiesz jak jest to na pewno pozwola Ci jutro doniesc.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry