My juz po wizycie.
Dzidzia mlodsza o 3 dni , niz wskazywalby @, wiec jestem w 6 tyg 4 dniu.
Serduszko cudownie bilo.
Jestem przeszczesliwa I masakrycznie zmeczona .
JustMe55 I olaaa7 - powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Dziękuję! U mnie też było widać serduszko, termin z USG różni się o 1 dz z OM, więc w zasadzie to samo. Wszystko OK ogólnie
wzruszyłam się i jednak kamień spadł mi z serca że wszystko ok...
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!!! A to moja już nie fasolka
)
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super to zdjęcie 3D! Jak z wizualizacji w naszych appkach!
Gratuluję udanych wizyt
Moja za 9 dni i też się mega stresuję bo jeszcze nie widziałam dzidzi tylko sam pecherzyk i się martwię czy dzidzia z serduchem się pojawi.
Na pewno będzie serduszko!
Dziewczyny jak u Was z piciem mleka, ja od początku ciąży jakoś trudno w siebie coś wpakował, teraz jest lepiej i chce troszkę nadrobić, właśnie wysyłam męża do Pani od której bierzemy mleko dla małego, zaraz ugotuje kakao, ciekawe czy wypije?
Mleko krowie ogólnie nie jest wskazane, nie wpływa dobrze na organizm, więc myślę że możesz nie nadrabiać po prostu
Albo jakieś roślinne pij.
Myślicie że to możliwe, że przez ciażę nie mam już nietolerancji laktozy?
Wiem, jak to brzmi ale przed ciążą nie mogłam ani mleka, jogurtów nawet niektórych serów. A teraz nie dość ze mnie ciągnie do takiego zimnego mleka prosto z lodówki, to na dodatek czuję się po nim wysmienicie.
OMG! Ja też mam nietolerancję i nienawidzę mleka i jeśli hormony potrafią zrobić z nami takie cuda że nagle masz ochotę na mleko to oficjalnie własnie wymiękłam
Ja w czwartek idę rzęsy robić i paznokcie w sb mam wigilijke firmowa musze wygladac jak gwiazda oficjalnie tez powiem o ciazy innym chociaż zapewne już wiedza ale udają ze nie ja pracuje w budowlance wiec będzie 22 chłopów i ja
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie też dość męska branża, ale ty to w ogóle jesteś rodzynkiem
Współczuję wam dziewczyny.. Ja mam ciążę prawie bezobjawową co mnie czasami martwi ale co mam zrobić.. Może taka już moja uroda że będę dobrze ciążę znosiła
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oby! W sumie należy się tylko cieszyć
Ja właśnie wypiłam "koktajl" wodę po ogórkach kiszonych mmm jakie pycha [emoji23]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
niezłe shoty
Zapomnialam wypic mleczko, zjesc ciasteczko i zabrac list [emoji6] Musialam wylazic z lozka ubierac sie i wychodzic na balkon [emoji53] A tam tak wieje [emoji33] Kiepska pogode ma dzis u nas Mikolaj [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Hahahahah
ja też sobie wczoraj przed samym spaniem przypomniałam, że owszem, prezent jest przyszykowany, ale nie zaniosłam do pokoju młodego
7 tydzien w zeszly poniedziałek bylam u lekarza i widzialam bijace serduszko .Termin 24 lipca ale moze z usg sie jeszcze zmieni bo mi cos cykle sie pozmienialy ostatnie.Samopoczucie standardowe mdlosci robi mi sie slabo.zdarza sie ze odstawie corcie do szkoly a syna do przedszkola wracam padam i spie
To mamy identyczne terminy
Haha a ja mam przy tym takiego pecha, ze akurat zawsze ktos musi przyjsc jak tak cudasnie wygladam [emoji23] Nie raz jak skads wroce i wygladam jak czlowiek, to nawet kot na parapecie nie usiadzie, a na co dzien zachciewa sie kurierow, listonoszy, ciotek po cukier i tatuskow ze skargami.
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
hahahahhaha
ubawiłam się
ale coś w tym jest!
Swoją drogą ja już mężowi musiałam dać prezent z rana
Hmmmm ciekawe jaki
Ominął mnie taki nius, że w lipcu będziemy mieli bliźniaki?
Hhahaah no tak!
No właśnie nie
myślałam że bobas da mamusi w urodzinki odpocząć to już od rana toaleta
. Narazie wysysam mandarynki bo boje się cos zjeść narazie brzuszek boli.
100 lat! Spokojnej ciąży i lekkiego porodu!
Dziewczyny, jak macie L4 chodzące to normalnie sobie chodzicie itp? Czy raczej staracie się być w domu ? Zapraszają mnie koleżanki z pracy na kawę i zastanawiam się czy jechać nie chciałabym jakoś szczególnie żeby do firmy dotarło, że na L4, a po koleżankach jeżdżę
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
...zależy jak dobrze znasz te koleżanki. Ja mam w pracy 3-4 którym ogólnie ufam więc raczej by nie skomentowały tego niefajnie..
---------------------------
Jak już pisałam wczorajsza wizyta pozytywna, serduszko biło, termin o 1 dz różnicy w porównaniu do OM. Jakaś jestem spokojniejsza. Dzisiaj powiemy synkowi, szukalam wczoraj jakichś neutralnych skarpetek, bucikow, ale jakieś smutne i szare wszystkie były, więc w końcu kupiłam smoczek
a on dzisiaj rano całą drogę mnie męczył jak bardzo chce mieć rodzeństwo