reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Musisz im podpisać listę, że zostali Cię w domu. Ale to też takie dziwne bo ani razu nie sprawdzili mi dowodu. Równie dobrze mogła być siostra w domu i podpisać za mnie :)
Ciekawe od czego zależą te kontrole. Wiem, że u mnie w mieście są bardzo często ale głównie u dziewczyn, które mieszkają właśnie w pobliżu zusu, te co mieszkają dalej nie miały ani jednej [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To rzeczywiście musisz się pilnować. Ja właśnie myślałam, że na L4 ciążowym to rzadko kiedy kontrolują a jednak ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha, to tez nie wiem. Ale moze tak tylko mowili zebys nie zapomniala skierowania [emoji6] Powiesz jak jest to na pewno pozwola Ci jutro doniesc.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Oni spisują jakiś kod ze skierowania podobno dlatego chcą widzieć to skierowanie

Hej dziewczyny, normalnie powinnam dziś dostać okres i zaś zauważyłam lekkie brunatne upławy, poza tym brzuch mnie ciągnie...zaś się stresuje :( miała któraś tak w terminie okresu?

Ale to chodzi tylko o ciezarne? Jak szybko chca sie dostac?

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie to chodzi o każde skierowanie do lekarza specjalisty bo ja chciałam się zapisać do neurochirurga i chciałam zająć sobie termin, a skierowanie wzięła bym od rodzinnej przed wizytą to powiedziała, że musi mieć skierowanie bo jakiś kod z tego spisuje

Nie to chodzi o każde skierowanie do lekarza specjalisty bo ja chciałam się zapisać do neurochirurga i chciałam zająć sobie termin, a skierowanie wzięła bym od rodzinnej przed wizytą to powiedziała, że musi mieć skierowanie bo jakiś kod z tego spisuje

To ja sie pierwszy raz z tym spotykam. Ja zawsze sie rejestruje telefonicznie i mam 14 dni na dostarczenie skierowania. Moze roznie jest w roznych miastach.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny, normalnie powinnam dziś dostać okres i zaś zauważyłam lekkie brunatne upławy, poza tym brzuch mnie ciągnie...zaś się stresuje :( miała któraś tak w terminie okresu?
Ja miałam tak właśnie w okresie kiedy miałam dostać miesiączkę. A z uwagi, że jestem po jednym poronieniu dostałam od razu leki na podtrzymanie. Teraz mam 9 tydzień i odpukać wszystko jest w porządku [emoji4] 20% kobiet w ciąży plami ale każde plamienie najlepiej skonsultować z lekarzem.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

To ja sie pierwszy raz z tym spotykam. Ja zawsze sie rejestruje telefonicznie i mam 14 dni na dostarczenie skierowania. Moze roznie jest w roznych miastach.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Całkiem możliwe, u mnie właśnie trzeba skierowanie mieć przy rejestracji

reklama
Liczę na to, że może M ma to skierowanie, bo wiem, że u ginekologa dałam mu receptę na Euthyrox w rejestracji więc może dałam przez przypadek obie.

Do góry