reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

To mnie raczej wszyscy zapewniają, że w ciąży to rzadko kiedy są kontrole, a tym bardziej na chodzącym to jednak muszę uważać bo nie jest to takie oczywiste ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie tak myślałam, że jak mam zwolnienie w ciąży to mogę robić co chcę dlatego nie wierzyłam jak mi koleżanki mówiły, że też często mają kontrole no ale w tamtej ciąży miałam 1,5 zwolnienie i miałam dwie kontrole a teraz raptem byłam 3 tygodnie i już jedną miałam.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Jak pokażesz kartę ciąży to myślę, spokojnie pozwoli donieść na wizytę jak nie to jeszcze takie skierowanie może wypisać Ci rodzinny jakbyś np miała opcję dostania się do niego dziś

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie dzwoniłam do rodzinnego, niestety dziś wizyta o 14 a nie dam rady urwać się z pracy :(

Właśnie dzwoniłam do rodzinnego, niestety dziś wizyta o 14 a nie dam rady urwać się z pracy :(
No to miejmy nadzieję , że jutro na spokojnie to ogarniesz a od której jest Twój lekarz? Może zadzwonctam do przychodni i powiedz że kurde gdzieś się zapodzialo to skierowanie i czy na wizytę mogłabyś donieść że możesz pokazać kartę ciąży pewnie nie będą robili problemu a Ty nie będziesz się do jutra stresować:)

No to miejmy nadzieję , że jutro na spokojnie to ogarniesz a od której jest Twój lekarz? Może zadzwonctam do przychodni i powiedz że kurde gdzieś się zapodzialo to skierowanie i czy na wizytę mogłabyś donieść że możesz pokazać kartę ciąży pewnie nie będą robili problemu a Ty nie będziesz się do jutra stresować:)

To jest prywatny gabinet otwarty tylko wtedy kiedy przyjmuje lekarz tj. we wtorki i czwartki od 15:30. No nic jeśli nie znajdę w domu to jutro po pracy podjadę.

Ja właśnie tak myślałam, że jak mam zwolnienie w ciąży to mogę robić co chcę dlatego nie wierzyłam jak mi koleżanki mówiły, że też często mają kontrole no ale w tamtej ciąży miałam 1,5 zwolnienie i miałam dwie kontrole a teraz raptem byłam 3 tygodnie i już jedną miałam.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja miałam zwolnienie od lekarza rodzinnego przez pierwszy tydzień a teraz mam od ginekologa u mnie wśród moich koleżanek jedna miała kontrole, która miała na L4 leżenie, u mnie w domu zawsze raczej ktoś jest więc pewnie by powiedział, że wyszłam do apteki, ale spotkanie z koleżankami z pracy sobie odpuściłam...

Dziewczyny, jak macie L4 chodzące to normalnie sobie chodzicie itp? Czy raczej staracie się być w domu ? Zapraszają mnie koleżanki z pracy na kawę i zastanawiam się czy jechać nie chciałabym jakoś szczególnie żeby do firmy dotarło, że na L4, a po koleżankach jeżdżę

Ja normalnie chodze. Dzis jade wlasnie do pracy bo musze cos odebrac od kolezanki. Ale ja mam prace niebezpieczna dla dziecka, wiec norma jest ze kazda z nas szybko idzie na l4.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry