reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja chodziłam i to wcale nie takie przyszłościowe, bo często trzeba się wcześniej zapisać. Uważam że przy pierwszym dziecku jest to fajne, ja byłam zadowolona, była fajna grupa, ciekawe kwestie i przede wszystkim wydaje mi się że dla przyszłego taty daje to najwięcej. Nauczy się,że dziecka nie można się "bać", że jest potrzebny, przydatny, nauczy się co i jak ma robić więc będzie bardziej pewny siebie
Ja raczej nie zamierzam korzystać ze szkoły rodzenia, no chyba, że za jakiś czas zmienię zdanie :) Co do taty to akurat M nie musi się niczego uczyć, w końcu ma doświadczenie :)

Cześć dziewczyny. Zaglądam tylko na chwilkę bo mdlosci mnie nie opuszczaja. A dzisiaj u mnie pierwsza wizyta...
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny, które są przed wizytą. :-)
A które męczą mdłości łącze się telepatycznie i oby nam szybko przeszło.

Cześć dziewczyny. Zaglądam tylko na chwilkę bo mdlosci mnie nie opuszczaja. A dzisiaj u mnie pierwsza wizyta...
Trzymam kciuki za wizytę :)

Trzymamy kciuki! [emoji4]
Tak, druga. Pierwszą wspominam dobrze tylko do połowy. Syn ma już 10 lat, zupełnie nie wiem kiedy to zleciało ;-) Południowa Szwecja.
To trzymamy kciuki aby teraz cała ciąża utkwila pozytywnie w pamięci [emoji4] ja akurat w Niemczech a w Pl będę dopiero na święta wielkanocne więc jeszcze sporo czasu.....

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry