reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bavarię polecaną przez dziewczyny kilka stron temu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
O nie to mi całkiem nie wchodzi :p

reklama
Przepraszam za brak pisania ale samopoczucie mnie do tego zmusiło. Dziś o dziwo nie wymiotowalam. Odrzuciło mnie od kawy. I jak gdzieś poczuje papierosa to szybko uciekam bo to najgorsze co może być.

Ktoś mi zapierdzielil czymś w szybę od auta i poszła przednia szyba. Na sobotę na rano jestem umówioną na wymianę. ;/ 340 zł w plecy. Extra.

Dziś ogórkowa! Jezu zjadłam już 3 talerze i Jadła bym kolejne[emoji4][emoji4] na drugie danie ryż łosoś i warzywa z patelni! Jezu ja czegoś takiego nigdy w życiu nie jadłam. Masakra. ;)

Dziś byłam Robić badania bo mi się wczoraj przypomniało że mam wizytę w czwartek i muszę mieć zrobione badania;)))

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :-)
Miałam ambicję nadrobić te kilkadziesiąt stron, ale nie jestem w stanie :-D
U mnie wszystko ok, kilka dni kryzysowych i ogólne zmęczenie. Dziś siły wróciły. Strasznie chce mi się pić. Wypijam dziennie 3-4 litry wody. Też tak macie? Od mięsa mnie odrzuciło całkowicie :-| Nie mam żadnych zachcianek jeszcze.
Robiłam drugi test wczoraj wieczorem (pierwszy, tydzień temu wyszedł tak blado, że widoczny był tylko cień, cienia, cienia drugiej kreski ;-) ) Nawet nie zdąrzyłam wyciągnąć go z pojemniczka a już się pokazały dwie grube i ciemne kreski. Dosłownie po 2 sekundach :-)

Przepraszam za brak pisania ale samopoczucie mnie do tego zmusiło. Dziś o dziwo nie wymiotowalam. Odrzuciło mnie od kawy. I jak gdzieś poczuje papierosa to szybko uciekam bo to najgorsze co może być.

Ktoś mi zapierdzielil czymś w szybę od auta i poszła przednia szyba. Na sobotę na rano jestem umówioną na wymianę. ;/ 340 zł w plecy. Extra.

Dziś ogórkowa! Jezu zjadłam już 3 talerze i Jadła bym kolejne[emoji4][emoji4] na drugie danie ryż łosoś i warzywa z patelni! Jezu ja czegoś takiego nigdy w życiu nie jadłam. Masakra. ;)

Dziś byłam Robić badania bo mi się wczoraj przypomniało że mam wizytę w czwartek i muszę mieć zrobione badania;)))

No to na zdrówko I smacznego :)

No a z " życzliwymi "tak jest straszne niektórzy nie maja sumienia :/

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Miałam ambicję nadrobić te kilkadziesiąt stron, ale nie jestem w stanie :-D
U mnie wszystko ok, kilka dni kryzysowych i ogólne zmęczenie. Dziś siły wróciły. Strasznie chce mi się pić. Wypijam dziennie 3-4 litry wody. Też tak macie? Od mięsa mnie odrzuciło całkowicie :-| Nie mam żadnych zachcianek jeszcze.
Robiłam drugi test wczoraj wieczorem (pierwszy, tydzień temu wyszedł tak blado, że widoczny był tylko cień, cienia, cienia drugiej kreski ;-) ) Nawet nie zdąrzyłam wyciągnąć go z pojemniczka a już się pokazały dwie grube i ciemne kreski. Dosłownie po 2 sekundach :-)

No to super gratulacje :) beta rosnie to i kreseczki wyraźniejsze :)

Do góry