olaaa7
Fanka BB :)
O nie to mi całkiem nie wchodziBavarię polecaną przez dziewczyny kilka stron temu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie to mi całkiem nie wchodziBavarię polecaną przez dziewczyny kilka stron temu :-)
Przepraszam za brak pisania ale samopoczucie mnie do tego zmusiło. Dziś o dziwo nie wymiotowalam. Odrzuciło mnie od kawy. I jak gdzieś poczuje papierosa to szybko uciekam bo to najgorsze co może być.
Ktoś mi zapierdzielil czymś w szybę od auta i poszła przednia szyba. Na sobotę na rano jestem umówioną na wymianę. ;/ 340 zł w plecy. Extra.
Dziś ogórkowa! Jezu zjadłam już 3 talerze i Jadła bym kolejne[emoji4][emoji4] na drugie danie ryż łosoś i warzywa z patelni! Jezu ja czegoś takiego nigdy w życiu nie jadłam. Masakra.
Dziś byłam Robić badania bo mi się wczoraj przypomniało że mam wizytę w czwartek i muszę mieć zrobione badania))
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam za brak pisania ale samopoczucie mnie do tego zmusiło. Dziś o dziwo nie wymiotowalam. Odrzuciło mnie od kawy. I jak gdzieś poczuje papierosa to szybko uciekam bo to najgorsze co może być.
Ktoś mi zapierdzielil czymś w szybę od auta i poszła przednia szyba. Na sobotę na rano jestem umówioną na wymianę. ;/ 340 zł w plecy. Extra.
Dziś ogórkowa! Jezu zjadłam już 3 talerze i Jadła bym kolejne[emoji4][emoji4] na drugie danie ryż łosoś i warzywa z patelni! Jezu ja czegoś takiego nigdy w życiu nie jadłam. Masakra.
Dziś byłam Robić badania bo mi się wczoraj przypomniało że mam wizytę w czwartek i muszę mieć zrobione badania))
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ani kawa, ani herbata, ani woda, no nic mi nie wchodzi Już nie wiem co mam pić.
Cześć dziewczyny :-)
Miałam ambicję nadrobić te kilkadziesiąt stron, ale nie jestem w stanie
U mnie wszystko ok, kilka dni kryzysowych i ogólne zmęczenie. Dziś siły wróciły. Strasznie chce mi się pić. Wypijam dziennie 3-4 litry wody. Też tak macie? Od mięsa mnie odrzuciło całkowicie :-| Nie mam żadnych zachcianek jeszcze.
Robiłam drugi test wczoraj wieczorem (pierwszy, tydzień temu wyszedł tak blado, że widoczny był tylko cień, cienia, cienia drugiej kreski ;-) ) Nawet nie zdąrzyłam wyciągnąć go z pojemniczka a już się pokazały dwie grube i ciemne kreski. Dosłownie po 2 sekundach :-)