reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Parę stron temu czytałam o wypiekach...Normalnie bardzo lubię i nawet mi ciasta wychodzą, tylko nie w ciąży. W ciąży z Synkiem nie wyszło mi żadne, a próbowałam kilka razy i to ze sprawdzonych przepisów. Teraz zdążyłam zepsuć jedno i to było dla nas potwierdzenie w 35 dc (5 dni spóźnienia miesiączki), że chyba coś jest na rzeczy naprawdę z tą ciążą ;) Także następne ciasto planuje upiec dopiero w lipcu :D

reklama
Planowałam w pierwszej ciąży szkołę rodzenia. Uznaliśmy, że fajnie będzie razem pochodzić na zajęcia i się przygotować na to, co nas wspólnie z M. czeka. Nie zdążyliśmy rozpocząć zajęć...

Teraz, gdybym tylko mogła również bym się zapisała. Niestety, moja aktywność od stycznia będzie znacznie ograniczona.

Jeden wspólny poród mamy za sobą. Myślę, że damy radę razem przejść przez taki, ze szczęśliwym finałem... ;)
Na pewno dacie radę ;) Dla M poród to będzie nowość bo przy wcześniejszych nie był, więc tym bardziej mnie to cieszy bo przynajmniej poród będzie dla nas obojga wyjątkowym i nowym przeżyciem :)

Boże dobrze że już wtorek jutro wizyta to Jaś 4 dzień kiedy chce mi się strasznie płakać masakra moje dziecko będzie mieczakiem ( jak jego tata) A mój M jeszcze mi dokucza że bleczek jest

Witajcie [emoji5]
Alez dzis ponury dzien. Dzis wtjatkowo dobrze spalam i chyba odespalam te ostatnie nieprzespane noce, bo do 12.00 (z przerwa od 5.00 do 6 00)[emoji3]

Czuje sie fatalnie. Msli mnie okropnie i glowa boli. Mam nadzieje, ze to zwykla migrena a nie zatoki [emoji53]

@Juustiik2607 witaj i gratuluje ciazy [emoji5]

@olaaa7 tak, za te wszystkie badania placisz jeden raz za pobranie.
Co do urlopu nie pomoge, bo ja juz jestem na l4 i nie mam mozliwosci rozpisania urlopu. A i za ten rok troche mi zostalo. Wykorzystam wszystko po macierzynskim.

@Agatka29 wspolczuje przezyc. Dobrze, ze wszystko dobrze sie skonczylo. Oby mlodemu nic sie nie rozwinelo!

Powodzenia dziewczyny na wizytach!

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Bo ciąża to jeden wielki stres :) Co ja mówię? Dziecko to stres - od 2 kresek na teście do końca życia zawsze będziemy się o nie martwić :)

Taaa....od samego początku martwimy się czy dzidzi sie dobrze w brzuchu rozwija a potem jak dorosnie bedziemy się martwic zwby za szybko dziadkami i babciami nie zostac :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry