reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wypilam od godziny 11 litr soku pomaranczowego. Teraz co chwil÷ do kibelka latam. Brawo ja! Ale okrutnie mnie suszylo przez te wlaczone grzejniki w nocy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Niema złego co by na dobre nie wyszło :) przynajmniej nerki na najwyższych obrotach:)

reklama
Dziewczyny za kilka dni czeka mnie planowanie urlopu. Zastanawiam się jak go rozpisać, czy muszę wszystkie dni wypisać do orientacyjnego terminu porodu?

reklama
A powiedzcie mi dziewczyny bo może to temat bardzo przyszczlosciowy , ale co myślicie o szkole rodzenia , może ktos kiedyś korzystał?

Ja chodziłam i to wcale nie takie przyszłościowe, bo często trzeba się wcześniej zapisać. Uważam że przy pierwszym dziecku jest to fajne, ja byłam zadowolona, była fajna grupa, ciekawe kwestie i przede wszystkim wydaje mi się że dla przyszłego taty daje to najwięcej. Nauczy się,że dziecka nie można się "bać", że jest potrzebny, przydatny, nauczy się co i jak ma robić więc będzie bardziej pewny siebie

Do góry