reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie[emoji5]
Fatalnie dzis spalam, a wlasciwie prawie w ogole. Muli mnie okrepbie i nie mam na nic sily. A musze sie szykowac i jechac do lekarza. Mam wizyte u gasteologa, na ktora sie umawialam w kwietniu.

@Emme gratuluje zdrowej fasolki i serduszka [emoji5]

@olaaa7 najlepsze matetace sa z pianki wysokoelastycznej, pianki termoelastycznej i lateksu. Z tym, ze lateks moze uczulac. Ja dla corki mialam pianke wysokoelastyczna, teraz tez mamy dla niej i dla siebie taki. Jestesmy bardzo zadowoleni.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Powinnam mieć za bezcen bo mi ginka na następnej wizycie wypisze skierowanie i będę miec bezplatne. A skierowania są ważne miesiac dlatego teraz mi nie wypisywala tylko umówić się kazala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja też mam bezpłatnie i 27.12 mam dokładnie 12+2 :)

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A chodzicie do lekarza prywatnie czy na NFZ? Ja chodzę prywatnie i pewnie mogę zapomnieć o prenatalnych na NFZ...

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Powinnam mieć za bezcen bo mi ginka na następnej wizycie wypisze skierowanie i będę miec bezplatne. A skierowania są ważne miesiac dlatego teraz mi nie wypisywala tylko umówić się kazala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja będę miała USG prenatalne 4 grudnia, a skierowanie doktor mi wypisała juz tydzien temu. Bede ją musiała zapytać na nastepnej wizycie, 19 grudnia, czy skierowanie nadal będzie ważne:/

Nic mi nie mowila :-D tylko ze mam się jak najpredzej umwoci bo z terminami to maja zapchany kalendarz. Podpytam się na wizycie. Ale zapewne conajmniej usg a być może też pappa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Też się tak denerwujesz tymi badaniami? Bo ja mam jakieś czarne myśli, masakra jakaś, boję się.

A chodzicie do lekarza prywatnie czy na NFZ? Ja chodzę prywatnie i pewnie mogę zapomnieć o prenatalnych na NFZ...

oar8qqmzp357f8q1.png

Ja chodzę prywatnie i powiedział mi, że zrobimy tak żebym nic nie płaciła, więc zobaczymy. Jedna dziewczyna, która była jego pacjentką też miała prenatalne 3 razy z tego 2 były bezpłatne a za trzecie płaciła jakoś 300 zł.

oar8qqmzp357f8q1.png

Ja chodzę tak jakby na NFZ ale w Niemczech, ale prdnatalnych nie robię, wierzę że wszystko będzie ok :)

@Emme gratulacje! Niech serduszko bije jak dzwon!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry