Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny mężuś wczoraj kupił mi stoliczek ładny?
Ladny gorzej jak dzidzi zacznie chodzic
O moj tez Sie boje.... i o core
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mężuś wczoraj kupił mi stoliczek ładny?
Śliczne widoki.. Sama chciałabym zobaczyć troszkę śniegu.. Ale Wrocław często zima omijaHej dziewczynki w weekend zrobiłam sobie przerwę od internetu nie nadrobię wszystkiego co napisałyście, mam nadzieje ze u Was weekend minął dobrze bez żadnych stresów przesyłam Wam zdjęcia z dzisiaj rana jak jechałam troszkę śniegu u nas spadło miłego dnia Kochane
Powiem wam że mam jak powiedział mi lekarz.. że mam się nie przejmować że mam mało objawów ciążowych bo mogą dopiero nadejść około 8 tygodnia... Od wczoraj czuje że zaczynają boleć mnie piersi.. A dziś z rana jest mi tak nie dobrze że póki co jedyne co włożyłam do ust to herbata miętowa... O budzeniu się w nocy już nie wspominam bo to to w ogóle tragedia. A humorzasta jestem tak strasznie że samej siebie mam dość..
Do tego dziś strasznie boli mnie głowa
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
ja na 29 lipca mam termin według OM
a USG dopiero w piątek matko jak ja się boje czy wszystko jest dobrze od zrobienia testu do wizyty prawie 2 tyg będzie wiec stres niesamowity,na razie mam bol piersi i żadnych innych oznak, ciekawa tylko jestem czy ginekolog wypisze mi zwolnienie jeśli będzie wszystko ok bo podobno na pierwszej wizycie nie chce wypisywać a ja nie wyobrażam sobie powrotu do pracy bo straszny mam tam stres, plany, targety do wyrobienia i codziennie słyszę, że jest mało i mało i tak w kółko:\ chce się cieszyć ciążą, a nie żyć w stresie przez prace
Powiem wam że mam jak powiedział mi lekarz.. że mam się nie przejmować że mam mało objawów ciążowych bo mogą dopiero nadejść około 8 tygodnia... Od wczoraj czuje że zaczynają boleć mnie piersi.. A dziś z rana jest mi tak nie dobrze że póki co jedyne co włożyłam do ust to herbata miętowa... O budzeniu się w nocy już nie wspominam bo to to w ogóle tragedia. A humorzasta jestem tak strasznie że samej siebie mam dość..
Do tego dziś strasznie boli mnie głowa
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie będzie różnica wieku między dzieci 3,3 Msc jeśli wszystkie będzie dobrze
Podziwiam osoby które mają dziecko rok po roku bo jedno zaczyna chodzić drugie malutkie ale zrobi się dla nich wszystko , ale to też fajnie później dzieci razem się chowaja mają więcej wspólnych tematów, są też plusy,
Ladny gorzej jak dzidzi zacznie chodzic
O moj tez Sie boje.... i o core
Super A wiesz jaka będzie ich cena?No i umówilam się na prenatalne :-) 5 stycznia o 15:20 :-) to będzie zdaje się przelom 11 i 12 tygodnia czyli tak w sam raz. Pójdę z M bo akurat mu nocki będą wypadać :-) super.
Powinnam mieć za bezcen bo mi ginka na następnej wizycie wypisze skierowanie i będę miec bezplatne. A skierowania są ważne miesiac dlatego teraz mi nie wypisywala tylko umówić się kazala.Super A wiesz jaka będzie ich cena?
A no to super A mówiła Ci czy będziesz miała tylko jedno badanie czy więcej?Powinnam mieć za bezcen bo mi ginka na następnej wizycie wypisze skierowanie i będę miec bezplatne. A skierowania są ważne miesiac dlatego teraz mi nie wypisywala tylko umówić się kazala.