reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczynki w weekend zrobiłam sobie przerwę od internetu :D nie nadrobię wszystkiego co napisałyście, mam nadzieje ze u Was weekend minął dobrze bez żadnych stresów ;) przesyłam Wam zdjęcia z dzisiaj rana jak jechałam troszkę śniegu u nas spadło miłego dnia Kochane
1511780577-48a5e5304e07022e-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne widoki.. Sama chciałabym zobaczyć troszkę śniegu.. Ale Wrocław często zima omija

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Powiem wam że mam jak powiedział mi lekarz.. że mam się nie przejmować że mam mało objawów ciążowych bo mogą dopiero nadejść około 8 tygodnia... Od wczoraj czuje że zaczynają boleć mnie piersi.. A dziś z rana jest mi tak nie dobrze że póki co jedyne co włożyłam do ust to herbata miętowa... O budzeniu się w nocy już nie wspominam bo to to w ogóle tragedia. A humorzasta jestem tak strasznie że samej siebie mam dość..
Do tego dziś strasznie boli mnie głowa :(
p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]

O nie, nie strasz :) u mnie tylko lekkie pobolewanie w dole brzucha, nie mam też specjalnie apetytu (z vczego bardzo się cieszę :D ) i tyle.

ja na 29 lipca mam termin według OM ;)
a USG dopiero w piątek ;) matko jak ja się boje czy wszystko jest dobrze od zrobienia testu do wizyty prawie 2 tyg będzie wiec stres niesamowity,na razie mam bol piersi i żadnych innych oznak, ciekawa tylko jestem czy ginekolog wypisze mi zwolnienie jeśli będzie wszystko ok bo podobno na pierwszej wizycie nie chce wypisywać a ja nie wyobrażam sobie powrotu do pracy bo straszny mam tam stres, plany, targety do wyrobienia i codziennie słyszę, że jest mało i mało i tak w kółko:\ chce się cieszyć ciążą, a nie żyć w stresie przez prace

Dokładnie, ciąża najważniejsza. Ja mam w pracy bardzo fajny klimat, ale nawet jak mnie coś wkurzy to od tych kilku tyg mówię sobie że tak naprawdę to w ogóle nie ma znaczenia, najważniejsza jestem ja, fasolina, zdrowie i rodzinka :)

Powiem wam że mam jak powiedział mi lekarz.. że mam się nie przejmować że mam mało objawów ciążowych bo mogą dopiero nadejść około 8 tygodnia... Od wczoraj czuje że zaczynają boleć mnie piersi.. A dziś z rana jest mi tak nie dobrze że póki co jedyne co włożyłam do ust to herbata miętowa... O budzeniu się w nocy już nie wspominam bo to to w ogóle tragedia. A humorzasta jestem tak strasznie że samej siebie mam dość..
Do tego dziś strasznie boli mnie głowa :(
p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]

Mam dokładnie jak ty dziś głowa mi pęka brzuch boli jak na okres jesc mi się nie chce i jestem strasznie naburmuszona

U mnie będzie różnica wieku między dzieci 3,3 Msc jeśli wszystkie będzie dobrze
Podziwiam osoby które mają dziecko rok po roku bo jedno zaczyna chodzić drugie malutkie ale zrobi się dla nich wszystko , ale to też fajnie później dzieci razem się chowaja mają więcej wspólnych tematów, są też plusy,

Mam 38 l dojrzalam do macierzynstwa Po raz drugi i roznica wieku rok hih nawet gdyby Po porodzie w lipcu znow bym zaszla po raz trzeci to bede bardzo happy doslownie

Wyszalalam sie na maxa w zyciu;))

Ladny gorzej jak dzidzi zacznie chodzic

O moj tez Sie boje.... i o core

No właśnie to najgorsze z moja córeczka jak zaczęła biegać sprzedalam piękne łoże bo miało kanty a ze ja nadopiekuncza to musiałam zadbać o dobro corci żeby mogla bezpiecznie się rozpędzac hehe

No i umówilam się na prenatalne :-) 5 stycznia o 15:20 :-) to będzie zdaje się przelom 11 i 12 tygodnia czyli tak w sam raz. Pójdę z M bo akurat mu nocki będą wypadać :-) super.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Powinnam mieć za bezcen bo mi ginka na następnej wizycie wypisze skierowanie i będę miec bezplatne. A skierowania są ważne miesiac dlatego teraz mi nie wypisywala tylko umówić się kazala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
A no to super :) A mówiła Ci czy będziesz miała tylko jedno badanie czy więcej?

Do góry