reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie[emoji5]
Fatalnie dzis spalam, a wlasciwie prawie w ogole. Muli mnie okrepbie i nie mam na nic sily. A musze sie szykowac i jechac do lekarza. Mam wizyte u gasteologa, na ktora sie umawialam w kwietniu.

@Emme gratuluje zdrowej fasolki i serduszka [emoji5]

@olaaa7 najlepsze matetace sa z pianki wysokoelastycznej, pianki termoelastycznej i lateksu. Z tym, ze lateks moze uczulac. Ja dla corki mialam pianke wysokoelastyczna, teraz tez mamy dla niej i dla siebie taki. Jestesmy bardzo zadowoleni.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Powinnam mieć za bezcen bo mi ginka na następnej wizycie wypisze skierowanie i będę miec bezplatne. A skierowania są ważne miesiac dlatego teraz mi nie wypisywala tylko umówić się kazala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja też mam bezpłatnie i 27.12 mam dokładnie 12+2 :)

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A chodzicie do lekarza prywatnie czy na NFZ? Ja chodzę prywatnie i pewnie mogę zapomnieć o prenatalnych na NFZ...

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Powinnam mieć za bezcen bo mi ginka na następnej wizycie wypisze skierowanie i będę miec bezplatne. A skierowania są ważne miesiac dlatego teraz mi nie wypisywala tylko umówić się kazala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja będę miała USG prenatalne 4 grudnia, a skierowanie doktor mi wypisała juz tydzien temu. Bede ją musiała zapytać na nastepnej wizycie, 19 grudnia, czy skierowanie nadal będzie ważne:/

Nic mi nie mowila :-D tylko ze mam się jak najpredzej umwoci bo z terminami to maja zapchany kalendarz. Podpytam się na wizycie. Ale zapewne conajmniej usg a być może też pappa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Też się tak denerwujesz tymi badaniami? Bo ja mam jakieś czarne myśli, masakra jakaś, boję się.

A chodzicie do lekarza prywatnie czy na NFZ? Ja chodzę prywatnie i pewnie mogę zapomnieć o prenatalnych na NFZ...

oar8qqmzp357f8q1.png

Ja chodzę prywatnie i powiedział mi, że zrobimy tak żebym nic nie płaciła, więc zobaczymy. Jedna dziewczyna, która była jego pacjentką też miała prenatalne 3 razy z tego 2 były bezpłatne a za trzecie płaciła jakoś 300 zł.

oar8qqmzp357f8q1.png

Ja chodzę tak jakby na NFZ ale w Niemczech, ale prdnatalnych nie robię, wierzę że wszystko będzie ok :)

@Emme gratulacje! Niech serduszko bije jak dzwon!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry