reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja chodzę prywatnie i powiedział mi, że zrobimy tak żebym nic nie płaciła, więc zobaczymy. Jedna dziewczyna, która była jego pacjentką też miała prenatalne 3 razy z tego 2 były bezpłatne a za trzecie płaciła jakoś 300 zł.
Zapytam mojej w czwartek w takim razie :)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chodzę prywatnie i powiedział mi, że zrobimy tak żebym nic nie płaciła, więc zobaczymy. Jedna dziewczyna, która była jego pacjentką też miała prenatalne 3 razy z tego 2 były bezpłatne a za trzecie płaciła jakoś 300 zł.
O no widzisz. Ja chodzę prywatnie też. Ale jesli mi kiedyś amniopunkcję zaproponują to nie wiem czy się zgodzę. Nie chcę akurat twgo badania ryzykowac chyba.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No itego się trzymajmy. Najwazniejsze w tej chwili jest to by orzetrwac 1 trymestr a potem juz z górki.
Wyliczylam ze prenatalne bd miec 12+1. Czyli w sam raz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Dokładnie [emoji4]

------------------------------------------

Dziewczyny co myślicie nad pomysłem aby edytować trochę "Listę lipcowych mam" :) ???
Może łatwiej byłoby się nam poznać jakbyśmy dopisaly tam może jeszcze nasze Imiona, ktora ciąża, wiek, miejscowość :) ?

Np tak jak jest teraz nick+data porodu i plus to co wymieniłem wcześniej np :)
???

Np na moim przykladzie:
ObllannkaaaOoo - Imię- lata - x ciąża (tp.data) dzieci: płeć data ., miejscowosc

Myślę że było by fajnie mieć to w jednym miejscu i szybciej byśmy się zapoznały? [emoji4] Co wy na to ?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A chodzicie do lekarza prywatnie czy na NFZ? Ja chodzę prywatnie i pewnie mogę zapomnieć o prenatalnych na NFZ...

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja chodzę prywatnie, ale powiedział, że wypisze mi skierowanie, żebym nie musiała płacić za badania. Poprzednio chodziłam do innego lekarza, badania też robiłam, ale musiałam płacić. Wygląda na to, że wszystko zależy od lekarza.

Dokładnie [emoji4]

Dziewczyny co myślicie nad pomysłem aby edytować trochę "Listę lipcowych mam" :) ???
Może łatwiej byłoby się nam poznać jakbyśmy dopisaly tam może jeszcze nasze Imiona, ktora ciąża, wiek, miejscowość :) ?

???

Np na moim przykladzie:
ObllannkaaaOoo - Ania - 2 ciąża (tp.28.07) dzieci: córka 01.08.16., Niemcy

Myślę że było by fajnie mieć to w jednym miejscu i szybciej byśmy się zapoznały? [emoji4] Co wy na to ?

Pomysł nie jest zły tylko czy każda dziewczyna będzie chciała podac takie dane publicznie. Jakby co jestem za.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dokładnie [emoji4]

???

Np na moim przykladzie:
ObllannkaaaOoo - Ania l.26 - 2 ciąża (tp.28.07) dzieci: córka 01.08.16., Niemcy

Ja też nie mam nic przeciwko :)

reklama
Do góry