Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Że what? A dlaczego tylko tyle ważysz?
Bo mierze 150cm i u mnie wszyscy z rodziny nie należą do zbyt pulchniutkich poprostu z takiej kości jestem genetycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że what? A dlaczego tylko tyle ważysz?
38 kg ?????? [emoji33][emoji33] a ile masz lat ? Toc to niedowaga. Moja siostra waży 48 a jest chuda jak szkielet
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Pod koniec ciąży na pewno wezmę l4. Mam o tyle dobrze, że mieszkam w jednym domu z rodzicami, więc zawsze można podrzucić dziecko babci i sobie dychnąćKtos tu napisal wczesniej, ze w pierwszej ciazy to jedyny taki czas na l4 by sie calkowicie zajac tylko sobą. Bo przy drugiej ciąży to już masz jedno dziecko, i mniej czasu na odpoczynek. Tak jak ja, przy trzeciej ciąży jest ciężko o czas dla siebie. Dobrze, że dzieci sa w przedszkolu i szkole, ale już się myśli, że trzeba posPrzątać i obiad ugotować.
Ola może przynajmniej pod koniec ciąży zaplanuj l4 by mieć czas dla siebie, bo drugiej takiej szansy nie będziesz miała
Coś ta noc dla wielu z nas była kiepska. Nie martw się będzie dobrze Może już usłyszysz serduszkoCzesc dziewczyny [emoji5]
Ale ta noc byla fatalna. Ledwo dotrwalam do rana. A w autobusie to byl juz armagedon. Juz myslalam, ze befe szla na piechote. Wszystko mnie boli i chce sie juz polozyc. Niestety za dlugo nie pospie, bo z mloda na bilans i szczepienie. A potem wizyta. Jaz mam stresa przed ta wizyta [emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Witaj! Byłaś z NFZ?
WOW dotrwac do 23 to mega wyczyn - wiekszosc z nas pada max o 21
Byle tylko zrobił Ci usg dopochwowe a nie tak jak mnie przez brzuch.Tak, byłam na NFZ. Ale w poniedziałek tez idę na NFZ, rozmawiałam telefonicznie z lekarzem do którego się wybieram i powiedział że ma aparat do USG w gabinecie i nie ma problemu wszystko sprawdzimy. Poza tym przez telefon sprawiał super wrażenie, więc jestem dobrej mysli
hehe to może nie jest az tak źle z ta 23 w takim razie. Chociaz jak chodzę teraz spać dwie godziny wcześniej, a czas miedzy 18 (po pracy) a 23 jestem śnięta i robię wszystkiego dwa razy mniej i trzy razy wolniej, to się czuje jakby mi ktoś kradł przynajmniej pół każdego dnia Ale na szczęście mam wielkie wsparcie w mężu, więc nie ma problemu żeby większość wieczoru spędzać na kanapie, pod kocykiem z kubkiem herbaty w ręku i CSI Kryminalne Zagadki w telewizorze
38 kg ?????? [emoji33][emoji33] a ile masz lat ? Toc to niedowaga. Moja siostra waży 48 a jest chuda jak szkielet
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Byłaś na wizycie z NFZ? Ja niestety na pierwszą wizytę poszłam z NFZ i nigdy więcej. Masakra jednym słowem. Super, że do nas dołączyłaś Wpisz się też w wątku z lipcowymi mamami Link do: Lista lipcowych mam
Moja w pracy fatalna, nie bylo za wiele momentow zeby usiasc przez 12 godzin [emoji53]Coś ta noc dla wielu z nas była kiepska. Nie martw się będzie dobrze Może już usłyszysz serduszko