reklama
No to będę obserwować. Tylko, że ja nie rzygam ani nic więc może być ciężej z tym chudnięciem. W ogóle laski, jak do tej pory nie mam mdłości i nic z tych rzeczy to myślicie, że tak już zostanie?
Może tak zostać, ale nigdy nic nie wiadomo. Bez rzygania też można trochę schudnąć. Organizm po prostu zużywa trochę więcej energii teraz i jeśli nie jesz więcej, to schudnąć też na początku możesz. Ja poprzednio w ogóle nie wymiotowałam ani nie miałam żadnych mdłości - schudłam początkowo 4 kg, mimo że cały pierwszy trymestr praktycznie przespałam i miałam zero ruchu.
Nie ma się czego bać, bo to tak naprawdę zwykłe usg, tyle że dłużej trwa i jest bardziej dokładne.Zauważyłyście, że te teksty pod suwaczkami nie pokazują do końca prawdy? np jeśli chodzi o wielkość dziecka.
Kurcze boję się trochę tych prenatalnych, co i jak to wygląda a jeszcze gorzej będzie czekać na wyniki.
Elodia
Fanka BB :)
Może screena pokaże...Elodia a co ciekawego jest w tej aplikacji?
Wiolka1980
To jesteś dwa dni do przodu ☺
Elodia
W stosunku do Ciebie?To jesteś dwa dni do przodu [emoji5]
ookatkaoo1993
Hej za mną bardzo ciężka noc. Dzieci wymiotowały. Masakra jedno za drugim i tak w kółko od 1 nie było spania.
Strasznie się czuję;(
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie się czuję;(
Elodia
Ojjj jakaś jelitówka? Obyś Ty czegoś nie złapała.Hej za mną bardzo ciężka noc. Dzieci wymiotowały. Masakra jedno za drugim i tak w kółko od 1 nie było spania.
Strasznie się czuję;(
olaaa7
Masakra, biedna, żebyś i Ty się nie zaraziła.Hej za mną bardzo ciężka noc. Dzieci wymiotowały. Masakra jedno za drugim i tak w kółko od 1 nie było spania.
Strasznie się czuję;(
reklama
ookatkaoo1993
Nie no wiecie co mi się wydawało. Że oni wymiotowali sokiem multiwitamina z grappy. Chyba on był coś nie tego. Mąż mówił że mam tego go*** nigdy więcej nie kupować. On na 5 wstał to roboty. Ja odwołałam dzisiejsze klientki. Dzieciom już lepiej ale zostaną dziś w domu tak żebym miała ich na oku. Ja też wymiotowałam ale to od sprzątania wymiocin. Myślałam że mi flaki wyrwie. Mam 4 komplety pościeli do prania.
Podziel się: