reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Byle tylko zrobił Ci usg dopochwowe a nie tak jak mnie przez brzuch.
Sie okaże w poniedziałek. Bo w sumie nie przyszło mi do głowy żeby o to spytać, to pierwsza ciąża i mam wrażenie że nic nie wiem i każdego dnia odkrywam nowe rzeczy :D
Jeśli po poniedziałkowej wizycie będę z czegoś niezadowolona to sie zapisze na prywatna wizytę i tyle:/

reklama
Moja w pracy fatalna, nie bylo za wiele momentow zeby usiasc przez 12 godzin [emoji53]
Chyba jednak dobrze, ze dostane to l4(pod warunkiem, ze bedzie dzis serduszko), bo bym chyba tak dluzej nie dala rady.
Tylko szkoda tego kontaktu z ludzmi.

0d1yskjow8yc9r6q.png

mhsvvcqgsrqs1yc2.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dzidzia najważniejsza :) trzymam kciuki za serduszko :)

Sie okaże w poniedziałek. Bo w sumie nie przyszło mi do głowy żeby o to spytać, to pierwsza ciąża i mam wrażenie że nic nie wiem i każdego dnia odkrywam nowe rzeczy :D
Jeśli po poniedziałkowej wizycie będę z czegoś niezadowolona to sie zapisze na prywatna wizytę i tyle:/
Moja też pierwsza ciąża i też jestem zielona jednak już miałam zderzenie z szarą rzeczywistością naszego nfz :\

Moja w pracy fatalna, nie bylo za wiele momentow zeby usiasc przez 12 godzin [emoji53]
Chyba jednak dobrze, ze dostane to l4(pod warunkiem, ze bedzie dzis serduszko), bo bym chyba tak dluzej nie dala rady.
Tylko szkoda tego kontaktu z ludzmi.

0d1yskjow8yc9r6q.png

mhsvvcqgsrqs1yc2.png

Aniołek[*]8.08.2017

12 godzin na stojąco i to jeszcze w nocy? Margana uciekaj na to zwolnienie jaknajszybciej. Serduszko napewno dzis bedzie.

reklama
Do góry