reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny :p Ja już kłucia wcześniej czułam, ale to dzisiejsze to było najgorsze.. na szczęście już ok. Plamień nie mam, krwi też nie mam.
A czy czujecie czasami takie bóle miesiączkowe?
Ja mam dalej takie bole w prawdzie nie sa tak czeste jak na poczatku ale sa, pani doktor powiedziala mi ze to normalne. Na poczatku ciazy bole byly dosc mocne i zdarzylo sie ze bol zbudzil mnie w nocy. Teraz jest ok. Zaboli ale doslownie na 10s.☺☺☺☺

reklama
Dziewczyny a moglysbyscie mnie oswiecic w sprawie wizyt w prywatnych gabinetach lekarskich. Jako, ze jestem zielona w tych sprawach, rzadko koedy wogole chodzilam do lekarza-okaz zdrowia. A juz u prywatnego nigdy. wiem, ze za wszystko u niego place, ale zastanawia mnie sytuacja gdy chcialabym tylko zwolniebie lekarskie (bez badania) czy za to tez place???

Dziewczyny a moglysbyscie mnie oswiecic w sprawie wizyt w prywatnych gabinetach lekarskich. Jako, ze jestem zielona w tych sprawach, rzadko koedy wogole chodzilam do lekarza-okaz zdrowia. A juz u prywatnego nigdy. wiem, ze za wszystko u niego place, ale zastanawia mnie sytuacja gdy chcialabym tylko zwolniebie lekarskie (bez badania) czy za to tez place???
Ja za elkę nie płacę a chodzę prywatnie

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Dzięki Elodia :-)
Niestety, nie mam szansy zrobić bety, tu gdzie mieszkam nie robią (chyba, że po wcześniejszym poronieniu. Wtedy można dostać skierowanie) Po wstępnej rozmowie w przychodni plan jest taki: mam zadzwonić w ok.10 tc i umówić się na pierwszą wizytę u położnej w 12 tc. Jeśli z ciążą będzie ok. to z lekarzem się nie spotkam przez całe 9 miesięcy. USG jedno w okolicach 18-21 tc. Nie napawa mnie to optymizmem :-/

Dzięki Elodia :-)
Niestety, nie mam szansy zrobić bety, tu gdzie mieszkam nie robią (chyba, że po wcześniejszym poronieniu. Wtedy można dostać skierowanie) Po wstępnej rozmowie w przychodni plan jest taki: mam zadzwonić w ok.10 tc i umówić się na pierwszą wizytę u położnej w 12 tc. Jeśli z ciążą będzie ok. to z lekarzem się nie spotkam przez całe 9 miesięcy. USG jedno w okolicach 18-21 tc. Nie napawa mnie to optymizmem :-/
Anglia?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Do góry