reklama
Junka
Zaangażowana w BB
Tez tak czasem mam, podobno na początku ciazy to normalne są te kłucia, gniecenie, ciągniecie...Dziewczyny, czy wy też odczuwacie jakieś dziwne kłucia?Ja dziś jechałam i tak mnie strasznie kłuło, mam wrażenie że w okolicy lewego jajnika... ciut wyżej. Bolało mnie strasznie, parę minut czułam te kłucia i potem przestało...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tak, tak, wiem, ze to wszystko dziedziczne. Zresztą sama sie przekonałam Ale liczę na to, że zawsze te kosmetyki jakos złagodzą te rozstepy i celulit. I choć troche uelastycznią skórę.
Ale to tylko ten bio oil mozna od teraz? Bo chyba na innych kremach jest napisane od 2 czy 3 miesiaca (właśnie nie pamietam)?
Szczerze To w 1 ciazy tylko bio oil i wczesnie zaczelam , z ebay kupowalam bo w sklepie drogi bio oil i zaczynAm JuZ 8 Tydz
Po 1 ciazy zero rozstepow ale moja mama tez nic
Za to chuda jestem mimo sportu mam cellulite lekkie Ale jest //, mama tez miala ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny, czy wy też odczuwacie jakieś dziwne kłucia?Ja dziś jechałam i tak mnie strasznie kłuło, mam wrażenie że w okolicy lewego jajnika... ciut wyżej. Bolało mnie strasznie, parę minut czułam te kłucia i potem przestało...
Mialam klucia wszy ok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sabinaaa81
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Chciałabym się przywitać i dołączyć do Was.
Mam nadzieję, że już zostanę Test będę robiła jeszcze raz za tydzień. (dziś jest cień cienia cienia ) Wczoraj lub dziś miałam zacząć kolejny cykl (27-28 dniowe), ale tak się nie stało. Do tego bolesne piersi i jakieś takie ciężkie. Miałam tak tylko podczas poprzedniej ciąży. Normalnie to mi się nie zdarza więc coś jest na rzeczy Termin z OM wychodzi mi na 30 lipca.
Mam nadzieję, że już zostanę Test będę robiła jeszcze raz za tydzień. (dziś jest cień cienia cienia ) Wczoraj lub dziś miałam zacząć kolejny cykl (27-28 dniowe), ale tak się nie stało. Do tego bolesne piersi i jakieś takie ciężkie. Miałam tak tylko podczas poprzedniej ciąży. Normalnie to mi się nie zdarza więc coś jest na rzeczy Termin z OM wychodzi mi na 30 lipca.
Elodia
Ja czasami taki lekki ból ledwo zauwazalny mi przez podbrzusze przeleci ale na pewno slabsze niz w dniach kiedy miala byc @Dzięki dziewczyny [emoji14] Ja już kłucia wcześniej czułam, ale to dzisiejsze to było najgorsze.. na szczęście już ok. Plamień nie mam, krwi też nie mam.
A czy czujecie czasami takie bóle miesiączkowe?
reklama
Elodia
Witaj :-) spokojnej i nudnej ciąży życzę :-) radzę Ci skoczyc na betę a potem ją powtorzyc po 48 h lub 72 h.Cześć dziewczyny
Podziel się: