reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny :p Ja już kłucia wcześniej czułam, ale to dzisiejsze to było najgorsze.. na szczęście już ok. Plamień nie mam, krwi też nie mam.
A czy czujecie czasami takie bóle miesiączkowe?
Ja mam dalej takie bole w prawdzie nie sa tak czeste jak na poczatku ale sa, pani doktor powiedziala mi ze to normalne. Na poczatku ciazy bole byly dosc mocne i zdarzylo sie ze bol zbudzil mnie w nocy. Teraz jest ok. Zaboli ale doslownie na 10s.☺☺☺☺

reklama
Dziewczyny a moglysbyscie mnie oswiecic w sprawie wizyt w prywatnych gabinetach lekarskich. Jako, ze jestem zielona w tych sprawach, rzadko koedy wogole chodzilam do lekarza-okaz zdrowia. A juz u prywatnego nigdy. wiem, ze za wszystko u niego place, ale zastanawia mnie sytuacja gdy chcialabym tylko zwolniebie lekarskie (bez badania) czy za to tez place???

Dziewczyny a moglysbyscie mnie oswiecic w sprawie wizyt w prywatnych gabinetach lekarskich. Jako, ze jestem zielona w tych sprawach, rzadko koedy wogole chodzilam do lekarza-okaz zdrowia. A juz u prywatnego nigdy. wiem, ze za wszystko u niego place, ale zastanawia mnie sytuacja gdy chcialabym tylko zwolniebie lekarskie (bez badania) czy za to tez place???
Ja za elkę nie płacę a chodzę prywatnie

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Dzięki Elodia :-)
Niestety, nie mam szansy zrobić bety, tu gdzie mieszkam nie robią (chyba, że po wcześniejszym poronieniu. Wtedy można dostać skierowanie) Po wstępnej rozmowie w przychodni plan jest taki: mam zadzwonić w ok.10 tc i umówić się na pierwszą wizytę u położnej w 12 tc. Jeśli z ciążą będzie ok. to z lekarzem się nie spotkam przez całe 9 miesięcy. USG jedno w okolicach 18-21 tc. Nie napawa mnie to optymizmem :-/

Dzięki Elodia :-)
Niestety, nie mam szansy zrobić bety, tu gdzie mieszkam nie robią (chyba, że po wcześniejszym poronieniu. Wtedy można dostać skierowanie) Po wstępnej rozmowie w przychodni plan jest taki: mam zadzwonić w ok.10 tc i umówić się na pierwszą wizytę u położnej w 12 tc. Jeśli z ciążą będzie ok. to z lekarzem się nie spotkam przez całe 9 miesięcy. USG jedno w okolicach 18-21 tc. Nie napawa mnie to optymizmem :-/
Anglia?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Do góry