reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No tak, ale z drugiej strony stosujemy mnóstwo innych kosmetyków, kremy do twarzy, pod oczy, na lewą powiekę, prawy półdupek itp :) ja zrozumiałam że chodzi o maseczki ogólnie, ze sklepu. Uważam że wszystko z rozsądkiem, raczej co do zasady to co kładziemy na skórę nie jest toksyczne :)

No to probuj;) Ja dziekuje na 9 mscy , moze tylko Ja Taka dziwaczka sraczka;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja poszłam kilka dni po pozytywnym tescie tylko dlatego, ze potrzebowałam leków. Gdyby nie to poczekałabym ze 2 tygodnie.

Muszę zjeść obiad, bo mnie strasznie muli:-( :(

Bylam u kosmetyczki I pytalam lekarza Powiedzial nie na koenzym q I na maseczki , slucham lekarza ;) Ja JuZ kolo 40 wiec uzywam rozne kremiki haha , jestem
Tez swieza mamusia 8 mscy Nicole

Bylam u kosmetyczki I pytalam lekarza Powiedzial nie na koenzym q I na maseczki , slucham lekarza ;) Ja JuZ kolo 40 wiec uzywam rozne kremiki haha , jestem
Tez swieza mamusia 8 mscy Nicole

Dzieki za odpowiedź. Chyba tez jednak zrezygnuję, w pierwszej ciąży też nie robiłam. To chyba chodzi o to, ze maseczki mają silniejsze działanie niż kremy. Ale chyba ten jeden raz nie zaszkodzi ;-) ;)

Dzieki za odpowiedź. Chyba tez jednak zrezygnuję, w pierwszej ciąży też nie robiłam. To chyba chodzi o to, ze maseczki mają silniejsze działanie niż kremy. Ale chyba ten jeden raz nie zaszkodzi ;-) ;)

Niewiem moze i nie... Ja to chucham na te dwie ciaze mimo ze nigdy nie poronilam Ale wole wszystko co Na nie to nie , 9 mscy szybko mija ;)

A kojażycie od kiedy mozna używać tych balsamów przeciw rozstepom? Od 2 trymestru dopiero?

Od zaraz :) bio oil mam olejek jednak rozstepy sa dziedziczne, jesli nie masz elastycznej skory to niestety nic nie pomoze, one i tak Sue pijawia beda moze mniejsze Ale beda
Tak samo cellulite jest dziedziczny i lysienie

Od zaraz :) bio oil mam olejek jednak rozstepy sa dziedziczne, jesli nie masz elastycznej skory to niestety nic nie pomoze, one i tak Sue pijawia beda moze mniejsze Ale beda
Tak samo cellulite jest dziedziczny i lysienie

Tak, tak, wiem, ze to wszystko dziedziczne. Zresztą sama sie przekonałam :dry: Ale liczę na to, że zawsze te kosmetyki jakos złagodzą te rozstepy i celulit. I choć troche uelastycznią skórę.
Ale to tylko ten bio oil mozna od teraz? Bo chyba na innych kremach jest napisane od 2 czy 3 miesiaca (właśnie nie pamietam)?

reklama
Do góry