reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Zazdroszczę Wam dziewczyny... Mnie od wczoraj wzięło... Prawie nic nie jem bo nie mam apetytu a jak już sobie nałożę normalna porcję to jak zjem pół tego to lece do toalety... Mam tak po obiedzie bo rano nie mam apetytu wiec mieszcze tylko kromke... W pracy jablko wepchne, po obiedzie bliskie spotkanie z toaleta a po tym już na kolację ochoty nie mam...
Elodia
Spokojnie.....masz jakąś nospę pod ręką? Jeśli tak to chociaz z poł tabletki weź może pomoże.ja dostaję jakiejś paranoi.. normalnie brzuch non stop czuję, boli miesiączkowo, już nie kłuje.. :/ Strasznie źle się czuję
Sabinaaa81
Biedaku :-( Moja siostra miała podobnie. Ból jak miesiączkowy w czasie kiedy powinna wystąpić miesiączka. Przeszło jej dopiero po 4 mc. Będzie dobrze! :-)ja dostaję jakiejś paranoi.. normalnie brzuch non stop czuję, boli miesiączkowo, już nie kłuje.. :/ Strasznie źle się czuję
Sabinaaa81
ja dostaję jakiejś paranoi.. normalnie brzuch non stop czuję, boli miesiączkowo, już nie kłuje.. :/ Strasznie źle się czuję
Spokojnie.....masz jakąś nospę pod ręką? Jeśli tak to chociaz z poł tabletki weź może pomoże.
Z tą nospą to dobry pomysł. Ja brałam na stałe 3xdz. od 21 tc. Maluchowi nie zaszkodziła i dzięki niej dotrwał do 38 tc.
Sabinaaa81
Z tą nospą to dobry pomysł. Ja brałam na stałe 3xdz. od 21 tc. Maluchowi nie zaszkodziła i dzięki niej dotrwał do 38 tc.
reklama
Sabinaaa81
Przeglądarka. Aplikację właśnie ściągam. Co bardziej polecasz?Korzystasz z aplikacji czy przeglądarka?
Podziel się: