reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Korzystasz z aplikacji czy przeglądarka?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Zazdroszczę Wam dziewczyny... Mnie od wczoraj wzięło... Prawie nic nie jem bo nie mam apetytu a jak już sobie nałożę normalna porcję to jak zjem pół tego to lece do toalety... Mam tak po obiedzie bo rano nie mam apetytu wiec mieszcze tylko kromke... W pracy jablko wepchne, po obiedzie bliskie spotkanie z toaleta a po tym już na kolację ochoty nie mam...

ja dostaję jakiejś paranoi.. normalnie brzuch non stop czuję, boli miesiączkowo, już nie kłuje.. :/ Strasznie źle się czuję :(

ja dostaję jakiejś paranoi.. normalnie brzuch non stop czuję, boli miesiączkowo, już nie kłuje.. :/ Strasznie źle się czuję :(
Spokojnie.....masz jakąś nospę pod ręką? Jeśli tak to chociaz z poł tabletki weź może pomoże.
Z tą nospą to dobry pomysł. Ja brałam na stałe 3xdz. od 21 tc. Maluchowi nie zaszkodziła i dzięki niej dotrwał do 38 tc.
f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

O no widzisz. Ja też bralam na stale od 20 tygodnia 2x1 albo 3x1 nospę forte. Odstawilam jak mi się 38 tydzien zaczął a i tak dzień przed terminem urodziłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Do góry