reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam jak cholera. 3 mc temu mialam.taka kolke nerkowa ze szok. W szpitalu 15 h pod kroplowka. Chcialabym normalnie zniesc ta ciazowe.Bez starchu ze moze bede musiala lezec na patologii itd. Zobacze co powie lekarz . Jak on to rokuje.
Zycze Ci I sobie zreszta tez, I wszystkim dziewczyna tu zeby ciaze przebiegly spokojnie

A planuje któraś z Was rodzic naturalnie bez znieczulenia?:)

Ja mam taki plan, o ile cała ciąża będzie przebiegała Ok i z blizna po cesarce nic się nie będzie działo. Tylko będę musiała jechać rodzic do mieściny obok bo u mnie w Opolu złe patrzą na naturalny po cc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Naturalnie i bez znieczulenia urodzilam pierwszego Synka. Teraz jak bedzie to bezpieczne dla dziecka i dla mnie to pewnie tak samo;) Mam duze ryzyko wczesniactwa a wtedy tylko CC wchodzi w gre.

A ja rano owsianke mleko 400 ml , potem drozdzowke, obiad spaghetti bolognese, trzy jablka kg mandarynek, dwie razowki z serem bialym I szczypiorkoem teraz maz Robi kanapke pomidot cebula hajaha i ide spac chyba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę dziewczyny! Ja mam mały apetyt ! Myślałam że mi się zwiększy ale wcale nie, jem bo wiem że trzeba ;( teraz weekendzik to może się bardziej wyluzuje i więcej w siebie wcisnę :)

Cześć, u Was tez tak słonecznie? Wystawiłam mała w wózku do spania na balkonie i dopijam kawę która smakuje mi jak zawsze... ahhh chwilo trwaj :)

Ja rodziłam mała naturalnie bez znieczulenia. Niestety na oksytocynie. Ból okropny a sam poród dosyć długi. Wody odeszły mi o 21 a mała się urodziła o 14. Teraz zrobię wszystko żeby dostać znieczulenie chyba ze będzie widać ze akcja pójdzie szybko wtedy jakoś zniosę :)

Zazdroszczę ze macie już tak szybko wizyty i serduszka już niektóre widzicie. Tup tup tup niemoge się doczekać :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam na 9.10
U mnie znowu 33tyg zatrucie ciazowe i puchniecie ...10 kg wody w 3 dni. Prawa nerka na granicy pracy. Nadcisnienie i bialkomocz. Po cc tydzien w szpitalu. Wychodzilam z lekami na nadcisnienie. Po tyg
Wracam bo okazalo sie ze zakrzepica zyl glebokich od pepka do lewej stopy, 2 tyg w szpitalu.Wypisali mnie dzien przed corka. 2 ciaza od 32 szpital bo znpw nadcisnienie. Wypis po mc mam wrocic na planowane cc w 38tyg. A ja sie zjawiam w 37 z powodu skurczy i cisnienia. W 3 kontrola w szpitalu w 36 tyg w szpitalu podejzewaja hipotrofie plodu. Konsultacje itd. Lekko podwyższone cisnienie. Wysylaja do wawy
Tak mowia ze nie mialam sterydow na pluca i moga byc problemy..
.wykrakali. cc na poczatku 37 mlody nie oddycha dostal 5 punktow . Biora go na patologie noworotka. Bym 12 h na cepapie. Zmiany adapatacyje . Na drugi dzien wszystko ok dostaje mlodego .

Cholera boje sie ze bedzie podobnie.

Po pierwsze SPOKOJNIE! Wcale nie musi być tak samo, a ten stres na pewno nie zdziała nic dobrego. Głowa do góry!

Hej dziewczyny!
Mój syn dał mi dziś pospać do 9.30!!! Ach [emoji173] zasnęłam przed tv wczoraj po 22... więc spałam prawie 12h!
Dalej się źle czuje. Do bólu gardła i kaszlu doszedł katar. Dziś mamy iść na urodziny do siostrzeńca męża, ale nie wiem czy pójdę. Najwyżej sami chłopaki pójdą.
Spadam coś zjeść bo mdli.

Aa... Ja miałam cc planowane. W 39tc. Syn był połowę ciąży ułożony poprzecznie, a drugą połowę pośladkowo. I w sumie teraz też bym chyba cc chciała. Czas pokaże.

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

reklama
Do góry