reklama
oposom
Zaangażowana w BB
Czuje jakaś obawę przed drugim cc. Na patologii w poprzedniej ciąży leżałam z dziewczyna umówiona na drugie cc, później spotkałam się z nią na noworodkach i mówiła ze tragedia, ze wstać sama nie może i ogólnie wszystko bardziej ja boli po tej drugiej.
Chyba przestane się przejmować tematem tak do 7go miesiąca [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kinga30
Fanka BB :)
Ja mysle, ze przejmowac sie nie mozna bo nigdy nie wiadomo kazdy czlowiek jest inny ja po cc sie lepiej ruszalam niz niektore dziewczyny co rodzily naturalnie, ale sa tez takie co bardzo zle przeszly cc. Nigdy nie ma gwarancji co I jak. Najwazniejsze zeby bylo dobrze dla dzieckaCzuje jakaś obawę przed drugim cc. Na patologii w poprzedniej ciąży leżałam z dziewczyna umówiona na drugie cc, później spotkałam się z nią na noworodkach i mówiła ze tragedia, ze wstać sama nie może i ogólnie wszystko bardziej ja boli po tej drugiej.
Elodia
kinga30
Ja niedaleko 40 km☺Tak :-)
Elodia
Mnie pobolewalo podbrzusze przez ostatnie 3 dni i teraz ustaje a to w dniach w ktorych powinna @ przyjsc. Jedynw co to wiecznie mokra jestem. Śluzu to momebtami ma zewnatrz tyle wylatuje ze hej.Mnie tez pobolewal brzuch w dzien @. Na pewno zostanie cisza[emoji5]
W nocy co chwile siku wstawalam. Teraz póki co mnie nienmdli ale zapewne po poludniu zacznie jak tramwajem do teściów pojedziemy :-)
To tak jak ja,choc juz jak o tym pomyśle...Ja też rodzilam dwójkę dzieci naturalnie i bez znieczulenia. Teraz tez mam w planach tak rodzic
Elodia
Ja na pewno nie. Córkę bez znieczulenia rodzilam. Nigdy więcejA planuje któraś z Was rodzic naturalnie bez znieczulenia?
Elodia
A rodzisz gdzies u siebie czy w Poznaniu? Ja planuje na Polnej. Bylam tam w styczniu na konizacji i sie zapowiedzialam ze wroce w innym celu.Ja niedaleko 40 km[emoji5]
reklama
kinga30
Ja tez mam sporo potem wiecznie sprawdzam☺Mnie pobolewalo podbrzusze przez ostatnie 3 dni i teraz ustaje a to w dniach w ktorych powinna @ przyjsc. Jedynw co to wiecznie mokra jestem. Śluzu to momebtami ma zewnatrz tyle wylatuje ze hej.
W nocy co chwile siku wstawalam. Teraz póki co mnie nienmdli ale zapewne po poludniu zacznie jak tramwajem do teściów pojedziemy :-)
Podziel się: