reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Czuje jakaś obawę przed drugim cc. Na patologii w poprzedniej ciąży leżałam z dziewczyna umówiona na drugie cc, później spotkałam się z nią na noworodkach i mówiła ze tragedia, ze wstać sama nie może i ogólnie wszystko bardziej ja boli po tej drugiej.
Chyba przestane się przejmować tematem tak do 7go miesiąca [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czuje jakaś obawę przed drugim cc. Na patologii w poprzedniej ciąży leżałam z dziewczyna umówiona na drugie cc, później spotkałam się z nią na noworodkach i mówiła ze tragedia, ze wstać sama nie może i ogólnie wszystko bardziej ja boli po tej drugiej.
Chyba przestane się przejmować tematem tak do 7go miesiąca [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mysle, ze przejmowac sie nie mozna bo nigdy nie wiadomo kazdy czlowiek jest inny ja po cc sie lepiej ruszalam niz niektore dziewczyny co rodzily naturalnie, ale sa tez takie co bardzo zle przeszly cc. Nigdy nie ma gwarancji co I jak. Najwazniejsze zeby bylo dobrze dla dziecka

Jestes z Poznania?
Tak :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mnie tez pobolewal brzuch w dzien @. Na pewno zostanie cisza[emoji5]
Mnie pobolewalo podbrzusze przez ostatnie 3 dni i teraz ustaje a to w dniach w ktorych powinna @ przyjsc. Jedynw co to wiecznie mokra jestem. Śluzu to momebtami ma zewnatrz tyle wylatuje ze hej.

W nocy co chwile siku wstawalam. Teraz póki co mnie nienmdli ale zapewne po poludniu zacznie jak tramwajem do teściów pojedziemy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Mnie pobolewalo podbrzusze przez ostatnie 3 dni i teraz ustaje a to w dniach w ktorych powinna @ przyjsc. Jedynw co to wiecznie mokra jestem. Śluzu to momebtami ma zewnatrz tyle wylatuje ze hej.

W nocy co chwile siku wstawalam. Teraz póki co mnie nienmdli ale zapewne po poludniu zacznie jak tramwajem do teściów pojedziemy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja tez mam sporo potem wiecznie sprawdzam☺

Do góry