reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam jak cholera. 3 mc temu mialam.taka kolke nerkowa ze szok. W szpitalu 15 h pod kroplowka. Chcialabym normalnie zniesc ta ciazowe.Bez starchu ze moze bede musiala lezec na patologii itd. Zobacze co powie lekarz . Jak on to rokuje.
Zycze Ci I sobie zreszta tez, I wszystkim dziewczyna tu zeby ciaze przebiegly spokojnie

A planuje któraś z Was rodzic naturalnie bez znieczulenia?:)

Ja mam taki plan, o ile cała ciąża będzie przebiegała Ok i z blizna po cesarce nic się nie będzie działo. Tylko będę musiała jechać rodzic do mieściny obok bo u mnie w Opolu złe patrzą na naturalny po cc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Naturalnie i bez znieczulenia urodzilam pierwszego Synka. Teraz jak bedzie to bezpieczne dla dziecka i dla mnie to pewnie tak samo;) Mam duze ryzyko wczesniactwa a wtedy tylko CC wchodzi w gre.

A ja rano owsianke mleko 400 ml , potem drozdzowke, obiad spaghetti bolognese, trzy jablka kg mandarynek, dwie razowki z serem bialym I szczypiorkoem teraz maz Robi kanapke pomidot cebula hajaha i ide spac chyba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę dziewczyny! Ja mam mały apetyt ! Myślałam że mi się zwiększy ale wcale nie, jem bo wiem że trzeba ;( teraz weekendzik to może się bardziej wyluzuje i więcej w siebie wcisnę :)

Cześć, u Was tez tak słonecznie? Wystawiłam mała w wózku do spania na balkonie i dopijam kawę która smakuje mi jak zawsze... ahhh chwilo trwaj :)

Ja rodziłam mała naturalnie bez znieczulenia. Niestety na oksytocynie. Ból okropny a sam poród dosyć długi. Wody odeszły mi o 21 a mała się urodziła o 14. Teraz zrobię wszystko żeby dostać znieczulenie chyba ze będzie widać ze akcja pójdzie szybko wtedy jakoś zniosę :)

Zazdroszczę ze macie już tak szybko wizyty i serduszka już niektóre widzicie. Tup tup tup niemoge się doczekać :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam na 9.10
U mnie znowu 33tyg zatrucie ciazowe i puchniecie ...10 kg wody w 3 dni. Prawa nerka na granicy pracy. Nadcisnienie i bialkomocz. Po cc tydzien w szpitalu. Wychodzilam z lekami na nadcisnienie. Po tyg
Wracam bo okazalo sie ze zakrzepica zyl glebokich od pepka do lewej stopy, 2 tyg w szpitalu.Wypisali mnie dzien przed corka. 2 ciaza od 32 szpital bo znpw nadcisnienie. Wypis po mc mam wrocic na planowane cc w 38tyg. A ja sie zjawiam w 37 z powodu skurczy i cisnienia. W 3 kontrola w szpitalu w 36 tyg w szpitalu podejzewaja hipotrofie plodu. Konsultacje itd. Lekko podwyższone cisnienie. Wysylaja do wawy
Tak mowia ze nie mialam sterydow na pluca i moga byc problemy..
.wykrakali. cc na poczatku 37 mlody nie oddycha dostal 5 punktow . Biora go na patologie noworotka. Bym 12 h na cepapie. Zmiany adapatacyje . Na drugi dzien wszystko ok dostaje mlodego .

Cholera boje sie ze bedzie podobnie.

Po pierwsze SPOKOJNIE! Wcale nie musi być tak samo, a ten stres na pewno nie zdziała nic dobrego. Głowa do góry!

Hej dziewczyny!
Mój syn dał mi dziś pospać do 9.30!!! Ach [emoji173] zasnęłam przed tv wczoraj po 22... więc spałam prawie 12h!
Dalej się źle czuje. Do bólu gardła i kaszlu doszedł katar. Dziś mamy iść na urodziny do siostrzeńca męża, ale nie wiem czy pójdę. Najwyżej sami chłopaki pójdą.
Spadam coś zjeść bo mdli.

Aa... Ja miałam cc planowane. W 39tc. Syn był połowę ciąży ułożony poprzecznie, a drugą połowę pośladkowo. I w sumie teraz też bym chyba cc chciała. Czas pokaże.

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

reklama
Do góry